2017. 12. 17.

Az utolsó terrorsejteket is felszámolják az Eufrátesz menténA Szíriai Arab Hadsereg elkezdte felszámolni az ISIS terrorszervezet területi nyereségeit az Eufrátesz-folyó nyugati partján.

A Szíriai Arab Hadsereg és szövetségesei, a Liwa Al-Kudsz palesztin paramilitáris egység, a Liwa Fatemijun hazara milícia és az Iráni Forradalmi Gárda (IRGC) elkezdték az ellenoffenzívájukat az “Iszlám Állam” nevű terrorszervezettel szemben az Eufrátesz-folyó nyugati partján.

Nehéztüzérségi támogatással, a Szíriai Arab Hadsereg és a szövetségesek alegységei tegnap megtámadták az “Iszlám Állam” nevű terrorista entitás Ramadi körüli állásait.

Egy katonai jelentés szerint a Szíriai Arab Hadsereg az ISIS terroristák elleni rövid összecsapás után vissza tudta foglalni a korábban ellenséges megszállás alá került pontokat Ramadinál.

A Szíriai Arab Hadsereg és a szövetséges paramilitáris és reguláris egységek most azon dolgoznak, hogy megtisztítsák az “Iszlám Állam” nevű terrorszervezet megszállása alatt maradt területeket az Eufrátesz-folyó nyugati partja mentén.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

, , , , , , , ,
<


Back to Top ↑

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com