2017. 08. 18.

Egyre jobban hasonlít a magyar és az izraeli virtusEgyre jobban hasonlít egymásra az izraeli és a magyar belpolitika, a muszlimellenesség mellett a polgárjogok korlátozása is hasonló. Egy keresztény milicista lap szerint pedig a magyar kormány vezetné a keresztényüldözés elleni nemzetközi harcot.

Netanjahu zsidó állama egyre jobban hasonlít az orbáni magyarországra, ebbe pedig kódolva van a bukás, írja a Haaretz izraeli lap. Az összegzésük szerint napjaink Magyarországa és Izraele is gettóként működik, ahol az idegengyűlölet, a menekültellenesség, az iszlámtól való félelem és az Európa-ellenesség határoz meg mindent.

Orbán Viktor hírhedt tusványosi illiberális beszédét akár Benjamin Netanjahu is elmondhatta volna, hiszen mindketten a polgárjogok korlátozásában hisznek, és az a céljuk, hogy az értelmiségieket elidegenítsék a közélettől.

A magyar kormány Soros-ellenes propagandáját dícséri a Breaitbart. A szélsőjobboldali lap londoni kiadása tényként kezeli, hogy a zsidó milliárdos muszlimokkal töltené fel Európát, és tudni vélik, hogy Soros idén már 4 millió 600 ezer dollárt költött erre. Értelmezésük szerint ez indokolttá teszi a civiltörvényeket, ahogy Izraelben is fellépnek a jobboldali kormány külföldi baloldali kritikusaival szemben.

Magyarország lesz az üldözött keresztények élharcosa, ha befogadja azt az iráni keresztény menekültet, akinek a kérelmét Svédországban visszautasították. Erről ír a Church Militant nevű keresztény szélsőséges oldal. Semjén Zsoltot idézik, aki szerint keresztényeket be lehetne fogadni Magyarországon, bár a kormány eddig ezt is visszautasította. Az oldal mindenesetre követendő példának nevezi, hogy már az alkotmányban rögzíti az ország vallását.

Orientalista.hu – HírTV

, , , ,


Back to Top ↑