2017. 11. 25.

Így trollkodta meg egy izraeli zsidó a fél muszlim világotA történet főhőse nem más, mint Ben Tzion izraeli állampolgár, aki Instagramján osztott meg fotókat utazásairól. Tzion főleg muszlim többségű országokat látogatott meg: járt már Libanonban, Jordániában, Szaúdi-Arábiában és Iránban is, ahol főleg vallási szempontból fontos helyeket keresett fel.

Képei alatt általában a zsidók és muzulmánok közti békére hívja fel a figyelmet, és ezt megerősítette egy, a Times of Israelnek adott interjújában is, ám a muszlim fél számára úgy tűnik, más üzenet jött le.

Twitteren ugyanis igazi hadjárat indult Ben Tzion ellen. A muszlim felhasználók „Egy cionista a Próféta mecseténél” arab nyelvű hashtaggel osztották meg felháborodott üzeneteiket, alig néhány óra leforgása alatt 90 000 (!) reakció érkezett.

Ezekből pedig álljon itt néhány gyöngyszem:

  • Khaled Alwasmy: WOW, a következő már az lesz, hogy hastáncosok és izraeli csoki is lesz a mecseteinkben. A szaúdi kormánynak magyarázatot kell adnia erre a káoszra, és szigorúbb szabályokkal kell elejét venniük az ilyen eseteknek.
  • Abdalaziz Bin Avil: Nézzétek, ahogy ez a cionista provokálja a muszlimokat azzal, hogy lefilmezi a szent mecsetet! Szégyen!
  • Yasir: Mi jön még? Beengedtek egy terroristát és nem-muszlimot a Masjid Nabviba [Mohamed próféta által épített mecset]?

Orientalista.hu – 888.hu

, ,
<


Back to Top ↑

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com