2018. 02. 13.

Izrael-barát utasokat sérti a palesztin kuszkusz salátaA Virgin Atlantic légitársaság menükártyáján szereplő úgynevezett “palesztin kuszkusz saláta” nemtetszést váltott ki izrael-barát utasokból.

A panaszosok miután a közösségi médiában is jelezték felháborodásukat a légitársaság megváltoztatta az előétel nevét simán “kuszkusz”salátára. Az étel eredeti nevét – Maftoul, úgy tűnik mindenképpen mellőzni szeretnék.

“Az ügyfelek véleménye a fedélzeten kulcsfontosságú, ezért folyamatosan frissítjük az ételkínálatunkat a járatokon. A kuszkusz, paradicsom, uborka, petrezselyem összetevőkből álló menta és citrom ízesítésű Maftoul így került a közelmúltban az étlapra. Mivel a Maftoul név nem ismert széles körben ezért változtattuk meg az előétel nevét “palesztin kuszkusz salátára”, amely jelenleg “kuszkusz saláta “- ként szerepel az étlapon. Szeretnénk megnyugtatni minden ügyfelünket, hogy egyetlen szándékunk volt új ízeket felhozni a fedélzeten, az étel elnevezése vagy átnevezése révén nem állt szándékunkban megsérteni senkit” – jelentette a légitársaság hivatalos közleményében.

Orientalista.hu – Újkelet

,
<


Back to Top ↑