2017. 11. 18.

Körbezárták a terroristákat Al-Bukamalnál (videó)A Szíriai Arab Hadsereg, a libanoni Hezbollah és az Iráni Forradalmi Gárda (IRGC) három irányból támadják Al-Bukamalt.

A Szíriai Arab Hadsereg, a libanoni Hezbollah és az Iráni Forradalmi Gárda (IRGC) egységei három irányból rohamozták meg a szíriai határvárost, Al-Bukamalt.

November 16-án az Iránis Forradalmi Gárda és a libanoni Hezbollah egységei összecsaptak az ISIS terrorszervezet fegyvereseivel Al-Bukamal északnyugati, nyugati és délkeleti részében. Azonban a szíriai kormányerők és szövetségeseik továbbra is kemény ellenállásba ütköznek az ISIS terrorszervezet részéről.

November 15-én hat orosz TU-22M3 stratégiai bombázó masszív légi csapásokat mért az ISIS terrorszervezet állásait a határváros, Al-Bukamal közelében.

Ugyanazon a napon a Hezbollah mozgalom szíriai médiaszolgálata azt közölte, hogy az USA vezette koalíció akadályozza Szíriai Arab Hadsereg Al-Bukamal elfoglalására tett erőfeszítéseit. A jelentések szerint a koalíció elektronikai hadviselést folytat és zavarja a Szíriai Arab Hadsereg kommunikációját, valamint még Al-Bukamal légterének egy részét is blokkolja.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

, , , , , , , ,
<


Back to Top ↑

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com