2018. 01. 04.

Nap videója: A szír rakéta ami lelőtte az izraeli F-35-öst



Ez volt a SZ-200VE nagy hatótávolságú légvédelmi rakéta, amelyet kilőttek egy cionista repülőgép kötelékre.  A megosztott videó 2017. október 16-án 08:51 órakor készült.

Az ellenség azt állítja, hogy válaszcsapást mértek és megsemmisítették a légvédelmi állást, habár ugyanaz a személy, aki a felvételt készítette, és csak nem rég tudta azt elküldeni a Syrian Arab Army oldal szerkesztőinek, megerősítette, amit a felület közölt a támadás elhárításáról, amikor az ellenség csak a szíriai légvédelmi rakétaosztály egy célkövető radarját volt képes megrongálni.

A Szíriai Honvédelmi Minisztérium akkori nyilatkozata szerint a szíriai SZ-200VE légvédelmi rakéta eltalált egy ellenséges célpontot, további részletek nélkül.

Másnap reggel, október 17-én az Izraeli Légierő egy F-35 alacsony észlelhetőségű, többcélú vadászgépe kiképző repülés során üzemképtelenné vált egy állítólagos madárral való ütközés miatt.

<

Így, a történet cionista változata szerint az F-35 egy madárral való ütközés után vált üzemképtelenné, annak ellenére, hogy az F-35 repülőgépek már kiváló eredménnyel megfeleltek a madarakkal történő ütköztetési teszteken.

A továbbiakban, egészen máig a médiának nem engedték megvizsgálni az érintett F-35 vadászgépet, és a cionisták sem hoztak nyilvánosságra képeket a “madár ütötte” F-35 vadászgépről, ami alátámasztaná a sztori rájuk vonatkozó részét.

Végül, nem mondunk semmit, nem állítunk semmit és nem beszéljük rá önöket, hogy mit higgyenek.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

, , , , ,




<


Back to Top ↑