2017. 11. 14.

Újabb offenzíva indul az Iszlám Állam ellen Kelet-SzíriábanA Szíriai Arab Hadsereg felújította az ISIS terrorszervezet elleni hadműveleteit Majadintól délre és a Szukhanah-Deir Ezzor országúttól délre.

A Szíriai Arab Hadsereg és a Nemzetvédelmi Erők, a Tigris Alakulatokkal az élen felújították a hadműveleteiket az ISIS terrorszervezet ellen Majadin város közelében. Kormánypárti források szerint a szíriai kormányerők 30 kilométeres mélységben törtek előre délkeleti irányban a idegen entitás által megszállt területen. A Szíriai Arab Hadsereg és a Nemzetvédelmi Erők szintén előrenyomultak az ISIS terroristák ellenében és elérték Bir Duhul és Al-Duhul településeket.

A Szíriai Arab Hadsereg és a Nemzetvédelmi Erők (NDF) kis ellenállásba ütközött az előretörésük során, mert az ISIS terrorszervezet fegyveresei visszavonultak a sivatagos térségből. Az ISIS terrorista entitás most az Al-Bukamalban zajló összecsapásokra összpontosítja maradék (és újabban érkező?) erőit.

A kormánycsapatok előretörése újabb nyomás alá helyezi az ISIS terrorszervezet fegyvereseit a határ térségében és hozzájárulhat a Szíriai Arab Hadsereg és a Hezbollah alegységeinek közös erőfeszítéséhez, hogy végleg biztosítsák Al-Bukamal várost.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

, , , , , , , ,
<


Back to Top ↑

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com