2017. 08. 11.

Van lejjebb: Ölelj meg egy terroristát! címmel indul kampány Dániában



Ölelj meg egy terroristát!” nevezetű kampányt indítanak a dán rendőrség égisze alatt, amellyel reményeik szerint sikerül majd megfékezni a terrorizmust, illetve ennek kapcsán a muszlimellenes szélsőséges nézetek elterjedését. Azt, hogy ez pontosan mit is takar, cikkünkből máris kiderül.

Aarhusban, Dánia második legnagyobb városában a dán rendőrség egy igencsak érdekes ötlettel állt elő, mégpedig azzal, hogyan ölelgessünk szeretetéhes dzsihádistákat, hiszen abból még baj nem származott. Sőt, hovatovább ennek az egész akciónak kedvező végkimenetele is lehet, ugyanis véleményük szerint ezzel megfékezhető a rohamosan terjedő radikalizmus. Az egész innen Magyarországról bizarr poénnak tűnne, ha nem tudnánk, hogy a videó a helyi rendőrség oldalán jelent meg.

Amint az a videóból is világosan kitűnik, minden probléma alfája a dán emberek kirekesztő bánásmódja a háborús övezetekből érkezettek felé. Emiatt a migránsokban düh képződik, ami átformálódik szép lassan terrorista gondolatokká.Ergo, ha nem kezelnék a migránsokat kirekesztően, minden radikalizálódás megszűnne létezni – szerintük.

A riporter, Even Williams egy “Jamal” néven elhíresült férfival beszélt, aki kifejtette, annyira kiábrándult és dühös a társadalomra, hogy azt fontolgatta, elhagyja Dániát és terroristának áll. Minden ott kezdődött, amikor “Jamal” gimnáziumában osztálytársai becsmérelni kezdtek az iszlám vallást. Természetesen megvédte saját hitét, mire föl állítólag a tanár ezt meghallva feljelentette a rendőrségen. A felvételen “Jamal” ki is mondja:

Csak arra tudtam gondolni, hogy a többiek terroristának látnak. Ha pedig így gondolják, hát megkapják a terroristát.

Ám amint beszélgetésbe elegyedett egy, a simis-ölelős program tagjával, állítása szerint azonnal megnyílt, és elkezdett beszélni az őt ért lesújtó sérelmekről, minek hatására megváltozott a világnézete.

Hogy az egész történet egy fiktív szereplő köré épül-e, vagy valóban létezik az ölelés varázsától szeretetteljes, életvidámmá avanzsált fiatal muszlim, nem tudjuk, ami biztos: Dánia immáron új korszakot teremtett a migránssimogató, ultraliberális, hiperszentimentális országok mezején. Hajrá Svédország, lehet példát venni!

Orientalista.hu – Pesti Srácok

, ,




<


Back to Top ↑

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com