Cadmus fordítás Cadmus
Terrorizmus

2016. 12. 21.

Elképesztő: Saját anyja küldte halálba a szíriai kislányt! (videó)

2016. 12. 21.

Nyilvánosságra került egy videó amin az a nyolcéves kislány és családja szerepel, aki öt nappal ezelőtt bombával felszerelve sírva ment be egy damaszkuszi rendőrkapitányságba, majd pár percel később távírányítással felrobbantották .

.

A felvételt valószínűleg az apa készítette mert a videó végén gyermekeimnek nevezi a távozó kislányokat.  A felvételen Um Namar névre hallgató teljes nikábba öltözött anya elbúcsúzik a hét és nyolc éves leányaitól.

Iszlámot és Fatimát a dzsihadisták a Damaszkusz bevételére küldik harcolni.

– magyarázza a felvételt készítő terroristra.

A két gyereket a hitetlen elutasítók (keresztények) és a síiták ellen fogják bevetni.

– folytatta a terrorista.

A felvételen megszólítják Um Namart akitől azt kérik, üzenjen a világ muszlimjainak.

Mindenkitől türelmet kérek. Azért is küldöm a gyermekeimet harcolni. A mai világban a dzsihád kötelező minden muszlimnak. Idősnek fiatalnak, nőnek férfinak mind mennjiük kell harcolni.

– mondta a leányait halálba küldő anya.

A felvétel alatt a háttérben jól látható az az iszlamista felirat amit a Nuszra Front az Iszlám Állam és a többi nyugat által támogatott iszlamista szervezetek zászlajain is feltűnik.

Az idősebbik kislány a nyolcéves Fatima a felvétel elkészítése után öt nappal ezelőtt sírva ment be egy rendőrtisztel a damaszkuszi Al-Midan negyed rendőrkapitányságába. Pár percel később az iszlamista terroristák távirányítással felrobbantották a kislányra felszerelt bombát. A merényletben az ügyeletes rendőrtiszt súlyosan megsérült a kislány meghalt.

Orientalista.hu – Sinoda

Megosztom:

, , , , ,
Back to Top ↑