Cadmus fordítás Cadmus
Lapszemle

2023. 03. 18.

Medvegyev az amerikai népnek: vegyétek vissza az országotokat!

2023. 03. 18.

Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese Donald Trump volt amerikai elnök bejelentését kommentálva, miszerint kedden várhatóan letartóztatják, Telegram-csatornáján arra szólította fel az amerikaiakat, hogy semmisítsék meg Washington zsarnokságát.

“A barmok Európában más valakit akartak letartóztatni, és március 21-én pedig letartóztatják a sajátjukat Amerikában. Vegyétek vissza az országotokat, amerikaiak! Harcoljatok! Semmisítsétek meg Washington zsarnokságát! Küldjétek a történelem bűzös szemétdombjára az elmebeteg disznó apát és fiát, Biden korrupt bandáját!!!

Utóirat: A posztot az amerikai elnökjelölt, Daniel Fjodorovics Trump ezredes kérésére tettem közzé” – írta Medvegyev.

Trump közölte, hogy jövő kedden letartóztathatják

Donald Trump volt amerikai elnök a Truth Social nevű közösségi oldalon figyelmeztetett arra, hogy jövő kedden letartóztathatják.

“Az Amerikai Egyesült Államok vezető republikánus jelöltjét és volt elnökét kedden letartóztatják. Gyertek ki tüntetni, vegyük vissza az országunkat!” – Írta a politikus.

Mint arról az NBC előző nap beszámolt, Trump ellen jövő héten vádat emelhetnek, mert állítólag fizetett Stormy Daniels pornószínésznőnek, hogy hallgasson a több évvel ezelőtti viszonyukról. A műsorszolgáltató szerint a rendfenntartók már elkezdtek felkészülni egy esetleges zavargásra New York belvárosában, ahol a tárgyalást tartják.

Maga a Fehér Ház volt vezetője tagadta, hogy bármi köze lett volna a színésznőhöz, vagy hogy bármi rosszat tett volna. Visszautasította, hogy tanúvallomást tegyen az esküdtszék előtt.

Daniels, akinek valódi neve Stephanie Clifford, 2018-ban került a nyilvánosság reflektorfényébe. Akkor a Wall Street Journal egy névtelen forrásra hivatkozva azt írta, hogy nem sokkal Trump jelölése előtt ügyvédje, Michael Cohen 130 ezer dollárt fizetett a színésznőnek, hogy ne fedje fel az elnökkel folytatott viszonyát. A Fehér Ház tagadta ezt az információt.

A színésznő később azt mondta a médiának, hogy egy ismeretlen férfi megfenyegette őt és gyermekét a viszony nyilvánosságra hozatala miatt. Trump ezután hazugsággal vádolta meg Danielst.

Orosz Hírek

Megosztom:

, , , , ,
Back to Top ↑