Cadmus fordítás Cadmus
Haditudósítás

2017. 02. 27.

Izrael szövetségeseit likvidálták Szíriában

2017. 02. 27.

A Szíriai Katonai Felderítés adatai alapján szíriai tüzérezredek csapásokat mértek terroristák egy csoportjának első vonalbeli vezéreire, amikor azok Al-Tulul Al-Homrban (arabul a Vörös Dombokon) tartózkodtak, pontosabban a Bejt Dzsin város és az Al-Hader város közötti térségben, Al-Kunjetra tartomány északi részén.

Három magas rangú terrorista parancsnok kapott teli találatot, közöttük a cionisták déli jobbkeze, Mohammad Ijad Kamal (fedőneve: “Moro”). Halálukat még nem erősítették meg. Azonban a tesvére, aki Emad Kamal néven ismert, igazoltan meghalt. Ő a cionista fegyveres erők összekötője volt a megszállás alatt lévő szíriai Golán-fennsíkon. A tavalyi évben izraeli kórházakban kapott orvosi kezelést.

Ezenkívül a semlegesített Emad Kamal gyakran találkozott a cionista fegyveres erők képviselőivel a megfigyelő pontjukon az ellenség megszállta szíriai Golán-fennsíkon és a megszállt északi palesztin területeken.

A “Syrian Arab Army” oldal szerkesztői még mindig megerősítést várnak a testvére és a több terrorista vezér halálával kapcsolatban. Amikor meg lesz, megosztjuk.

A cionisták és a zsoldosaik közötti hosszan tartó dél-szíriai mézesheteknek a Szíriai Arab Fegyveres Erők véget fognak vetni; és talán ez a kezdete, habár be kell ismerni, hogy nem volt előzetes tudomásunk erről a bizonyos támadásról.

Utóirat: A képet a “Syrian Arab Army” oldal szerkesztőbizottságának egyik tagja készítette, aki a déli frontvonalon szolgál. Vannak jobb minőségű fotóik is, azonban ezt a szerkesztők előnyben részesítették a készítés helyszínének jelentősége miatt.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , , ,
Back to Top ↑