Cadmus fordítás Cadmus
 • Húszik válaszcsapásai a Vörös-tengeren

 • Szíriai konfliktus

 • Palesztin – izraeli konfliktus

 • Legolvasottabb híreink

  • No results available
 • Keresztényüldözés a Közel-Keleten

 • Afganisztáni háború

 • Tajvani konfliktus

 • Örmény-azeri konfliktus

 • Időjárás

Vélemény

2019. 10. 25.

A Dicsőség Pajzsa Hadművelet

2019. 10. 25.

Emlékeznek még arra , hogy mit mondott Recep Tajjip Erdogan, az önjelölt szultán még 2011-ben?! Akkor az ígérte, hogy szíriai kormány bukása után a damaszkuszi Omajjád-mecsetben fog imádkozni.

Hol van ő most és mi van az ígéreteivel??? Olyan helyzetbe került, hogy fogalma nincs róla, hogyan kerüljön ki ebből és megőrizze a maradék méltóságát (mintha valaha is lett volna neki ilyesmi).

Ne hagyják, hogy hangzatos szólamok kábítsák el önöket, korábban elmondtuk és újra elmondjuk, hogy Recep Tajjip Erdogan olyan, mint egy nagy dob, hangos és gyakran zavaró, azonban belül teljesen üres.

A legutóbbi fejlemények miatt, mostanáig arra fog kényszerülni, hogy orosz nyomás alatt lezárja a határokat és az Adanai megállapodás értelmében megakadályozza, hogy további vahhabita terrorista csoportok jöjjenek be Szíriába, miközben a Szíriai Arab Hadsereg egyetlen szíriai területről sem fog visszavonulni, amit újra birtokba vett. A Szíriai Határőrség be (tulajdonképpen vissza) fog települni az észak-szíriai határvonal legnagyobb részére, kivéve két körzetet, ahol az úgynevezett “Szíriai Demokratikus Erők” (SDF) helyi vezetőinek idiotizmusa miatt elvesztették az ellenőrzést a megszálló török csapatok és dzsihádista zsoldosaik ellenében.

Szíria északi határai mentén, ahová a Szíriai Határőrség csapatai be (azaz vissza) fognak települni jelen lesznek az Orosz Katonai Rendészet alegységei. A helyi (főleg kurd) milíciák át fogják adni fegyvereiket a Szíriai Arab Fegyveres Erőknek. A Szíriai Arab Fegyveres erők nehéz fegyverzettel foglalják el régi új állásaikat és egyáltalán nem fognak habozni, hogy megvédjék ezeket a térségeket egy esetleges török agresszióval szemben.

A Szíriai Arab Fegyveres Erők Főparancsnoksága még mindig idegen megszállásnak tekinti a török csapatok jelenlétét Szíria földjén, azonban megbízik orosz szövetségeseink ezzel kapcsolatos biztosítékaiban (többet akkor fogunk erről elárulni, ha itt az idő és a hadi helyzet megengedi).

Végül, a helyzet gyorsan helyre lesz állítva egész Szíriában a 2011. évi állapotot megelőzőek szerint annak ellenére, hogy néhány Szírián kívüli elvarázsolt politikus ezt másként képzeli.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , ,
Back to Top ↑