Cadmus fordítás Cadmus
Terrorizmus

2014. 10. 18.

A gyerekei előtt fejezték le az egyetemi tanárnőt +18

2014. 10. 18.

Az Iszlám Állam újabb vérengzéssel akarja megfélemlíteni a lakosságot.

Az elmúlt időszakban az iraki és szíriai hadseregek egyre nagyobb területet foglalnak vissza a terrorszervetektől. A két ország hadseregének közeledése egy megszállt településhez lázadásokat felkeléseket eredményez a vahabita terroristák ellen.

Moszulban negyven asszony alakított fegyveres csoportot, hogy rajtaütésszerűen öljék meg a terroristákat. Az özvegy asszonyok férjeit egytől egyig az ILIÁ végezte ki.

A szervezet elrettentésként nyilvános kivégzésekkel félemlíti a lakosságot. Moszulban Hana Fakhri Al-Bagdadi egyetemi tanárnőt a családja és gyerekei szeme láttára fejezték le, mert facebook oldalán kritizálta a szervezet gyilkos tetteit. A városban az asszony temetése lázadásá alakult. A Surta negyed lakói ideiglenesen megfutamították a terroristákat.

 

iraki halott nő

Hana Fakhri Al-Bagdadi egyetemi tanárnő

A szíriai Bab városban egy 17 éves fiatal férfit kivégeztek és keresztre feszítettek, mert a szervezet épületeiről felvételeket készített. Abdallah Busi tette iszlámellenesnek bizonyult ezért halálraítélték. A fiatal férfira egy fehér lapot akasztottak, amire bűncselekményét írták rá miszerint mindegy egyes felvételért 500 török lírát kapott.

bab keresztre fe...

Abdallah Busi

orientalista.hu

Megosztom:

, , ,
Back to Top ↑