Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2016. 09. 15.

A gyíkemberek jelentik: Putyin és Trump mérgezte meg Hillary Clintont

2016. 09. 15.

Hillary Clinton egészségügyi állapotát komoly érdeklődés övezte az elmúlt hetekben. Az elnökjelölt egészségét megkérdőjelező pletykákat a mainstream média igyekezett konspirációs teóriaként beállítani.

Aztán jött a clevelandi köhögőroham élőben, és a new-yorki rosszullét.

Majd a zavarbaejtően átlátszó magyarázkodás: allergia, aztán napszúrás, ami másnapra alattomos módon  tüdőgyulladássá mutálódott.

Clintonnéval kapcsolatban ma már csak egyetlen véleményt tekinthetünk konspirációs teóriának. Azt, hogy egészséges.

Nem kell orvosi diploma ahhoz, hogy nyilvánvalóvá válljon Hillary-val valami kurvára nem stimmel. A mainstream média hozzáállása mindent elárul.

A vergődés kifejezetten szórakoztató. Külön poén, hogy akik korábban alusisakos idiótának bélyegeztek mindekit, aki szerint Hillary Clinton nem oké, most hirtelen nekiálltak összeesküvés elméleteket gyártani.

Az egész ügyben ezért is érthető módon sok a találgatás, többek között megszólalt Bennet Omalu nigériai származású orvos is, aki felfedezte a CTE-t, azaz az amerikai foci játékosainál jelentkező agysérülést. Szerinte toxikológiai vizsgálatot kellene végezni Clinton vérén, hogy kiderüljön, nem mérgezték-e meg a demokrata elnökjelöltet, írja a Washington Post. –Index

Gondolom mondanom sem kell kik a mérgezés gyanúsítottjai: Putyin és Trump.

Ugyanez a Washington Post alig egy héttel ezelőtt azt írta, hogy teljesen abszurd, és nevetséges feltételezni, hogy Clintonnénak valami baja lenne.

Orientalista.hu – Politikai Ateista 

Megosztom:

, , , , ,
Back to Top ↑