Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2015. 03. 10.

A három cionista: Jacob Rothschild, Soros György és Benjamin Netanyahu

2015. 03. 10.

Mind Jacob Rothschild, mind Soros György legnagyobb bánata és aggodalma az utóbbi időben, röviden összefoglalva az, hogy Európa napjai meg vannak számlálva, Európa nagy összeomlás előtt áll, ha nem “teszünk” valamit. Benjamin Netanyahu aggodalma pedig Irán felé összpontosul, a cionista állam Izrael létét érzi fenyegetve most éppen Irán miatt.

A politika és gazdasági történésekből láthatjuk, hogy a három cionistának három feladata van. Jacob Rothschild, mint a brit cionista “páholy” és fellegvár irányítója, angol központjából, az angolokon keresztül próbálja keresztülvinni a cionista terveket és Európára erőltetni. Ezt láthatjuk azokból a megnyilvánulásokból, ahogy a birit külügy állást foglal Oroszország irányába és megpróbál minden gazdasági és politikai befolyást igénybe venni, hogy az orosz “ellenséget” a lehetőségekhez mérten kivéreztesse.

Soros György feladata egyértelműen a maga szakértői területe, a globális pénzügyi helyzet manipulálása Oroszország rovására, ennek teljesen nyilvánvaló bizonyítéka az a terv, hogy Soros Györgyöt szeretnék látni “egyesek” az Ukrán Nemzeti Bank élén.

Benjamin Netanyahu feladata pedig a szokásos, mint ami a cionista állam miniszterének a mindenkori feladata, vagyis Izrael tűzzel-vassal való megvédése a jelenben és a jövőben is.

Láthattuk, hogy Amerika, az amerikai törvényhozás, a szenátus nem más mint a cionizmus piramisának a csúcsa és ezen a csúcson szónokol a mindenkori izraeli miniszter álló tapsviharban a pszichózisban szenvedő “droid hadsereg” előtt. Azért az még majd megér egy elemzést, hogy a világ egyik legnagyobb birodalma ilyen kendőzetlenül nyilvánítja ki a cionizmus melletti elkötelezettségét. ( most a szenátusból távol marattakról nem akarok beszélni.) Azért ez elég elkeserítő.

A három cionista tevékenysége összefolyik és összemosódik. Láthattuk Netanyahu cinikus és ördögien gúnyos mosolyát a legutóbbi amerikai szenátusi show-ban, amikor az olajárak mesterségesen alacsonyan tartásának fegyverét “villogtatta”, utalva ezzel arra, hogy ellenségeit többek között ezzel a támadással fogják kivéreztetni. Az ellenségeit: Oroszországot és Iránt. Érdekes, hogy Szaúdot ez az alacsony olajár szintén érinti, de nem csinálnak belőle nagy ügyet még egyenlőre, mert ők a cionisták szövetségesei és egyenlőre még a bajtársi szolidaritás okán tartják magukat, hiszen az ő ellenségük is Irán és Oroszország, így megteszik ezt a szívességet a cionistáknak, kebelbarátaiknak, testvéreiknek.

Az egyszerű képlet tehát az, hogy a cionisták Oroszország és Irán ellen. Ennek geopolitikai ütközőzónája jelenleg Ukrajna és Szíria ( de akár megnevezhetjük a kelet-európai államokat is, akár hazánkat is). Mivel minkét helyen relatíve, de vesztésre áll a cionisták terve, ezért elkezdtek “sipítozni” mind a hárman, ha nem “teszünk” valamit, akkor baj lesz.

Izraelnek Irán és Szíria miatt lesz baja. Az európai és a brit cionisták pedig Oroszország és az Eurázsiai Gazdasági Unió miatt.

Ezért van az, hogy az európai cionisták mindenképpen át akarják vinni a transzatlanti gazdasági uniót Európán, meg akarják valósítani az Európai Egyesült Államokat, hogy legalább ez maradjon tartósan a kezükbe, Európa gazdasági irányítása. Ha ez kicsúszik a kezükből, akkor nagy bajba kerülhetnek, gazdaság és így anyagi szempontból.

Ezért aggódig Rothschild és Soros Európáért. De ne áltassa magát senki, hogy Európa népeiért, lakóiért aggódnának. Nem a népekért, emberekért, hanem a saját maguk hasznáért, érdekeiért. Azok, akik háborút robbantanak ki több százezer ártatlan lélek áldozatával minden lelkiismeret furdalás nélkül, vagy országokat tesznek lakhatatlanná, népeket tesznek földönfutóvá, azok Európa népeiért, lakosságáért sem fognak csak úgy őszintén aggódni.

Netanyahunak ez nem feladata, neki Izraelért kötelező aggódnia, ez az ő feladata, bár érdemes megjegyezni azt, hogy az Európában történt antiszemita “támadások” okán Netanyahu már megpendítette, hogy jöjjön minden európai zsidó Izraelbe, mert csak ott biztonságos a zsidóknak.

Miért? Európában mi fog történni?

Nagyjából vázlatosan ennyi.

Orientalista.hu – Siroi Isi

Megosztom:

, , , , ,
Back to Top ↑