Cadmus fordítás Cadmus

A költöztetés számunkra nem csak munka, hanem hivatás

Egy költözés fontos állomása életednek, hiszen nem csak egy új otthont kell megszoknod, hanem egy teljesen új környezetet is, új szomszédokkal.

Ha legalább amiatt nem szeretnél aggódni, hogy minden holmid épségben megérkezzen az új helyére, akkor professzionális segítségre van szükséged. És ha profi költöztetés, akkor Bauer Teher! Jelenleg már több, mint harminc éve a pályán vagyunk, így elmondhatjuk, hogy a profi költöztetés a kisujjunkban van. Cégünk a Siemens hivatalos bútorszállítója is, ami szakmai hírnevünkről is sokat elárulhat.
Az egyik alapvető elvünk, hogy bármit is szállítunk, arra jobban vigyázunk, mint ha a sajátunk lenne. Ezért legyen szó akár egy sokmilliós hangszerről, egy felbecsülhetetlen, antik bútorról, vagy egy kopottas, pecsétes fotelről, mi mindent megteszünk, hogy minden pontosan olyan állapotban érkezzen meg új helyére, ahogyan elindult.
Fontos tudni rólunk, hogy mi nem „csupán” elszállítjuk ingóságaidat új otthonodba, hanem elvégezzük a szükséges szerelést is. Leszereljük a csillárokat, karnisokat, konyhabútort, illetve szétszereljük a nagyobb bútorokat, mint például franciaágyak vagy szekrények. Ez a kisebb, könnyebb darabokra nem vonatkozik, azonban a nehezebb szekrényeket érdemes szerelni, mivel szállításkor könnyen deformálódhatnak a saját súlyuk miatt. Sokszor elég pusztán az ajtók leszerelése is, különösen, ha az nehéz üveges vagy tükrös.

A csomagoláshoz szükséges dobozok, ragasztók és fóliák miatt sem kell aggódnod, kérésedre ezeket is kiszállítjuk neked, akár két héttel a költözés előtt is, hogy legyen bőven időd mindenre.

Amennyiben nem akarsz te magad csomagolni, azt is ránk bízhatod, mi szakszerűen és gondosan bedobozoljuk a holmid.

Nálunk sem a bútorok szerelése, sem a csomagolás nem jár felárral, mindent elvégzünk a költöztetés szokásos óradíjában. Mindezek után könnyen gondolhatod, hogy velünk igen drága a költözés, azonban ez koránt sincs így. Jól tudjuk, hogy a legjobb szolgáltatás sem ér túl sokat, ha az túl drága, ezért áraink mindig barátságosak és korrektek. Ezen felül árajánlataink Budapesten belüli költözés esetén csak egységes, egyszeri díjból és óradíjból állnak, a vidéki fuvarok ára pedig kilométer díjból és óradíjból tevődik össze. Ez azt jelenti, hogy nem kell olyan költségekkel számolni, mint például hétvégi felár, vagy emeletdíj. Árajánlatunkat írásban is elküldjük, így biztosítva, hogy az ár az előre megbeszélt szinten marad.
A profi költöztetés nem gyerekjáték, keresd hát a legjobbat!

Sharing is caring!


Back to Top ↑