Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2015. 10. 15.

A liberális, atlantista és cionista média lohol az események után

2015. 10. 15.

Nagy megtiszteltetés érte a napokban az orientalista.hu, a Szíriai Hírek és a hidfo.ru oldalát. A heti HVG bebizonyította, hogy “nincs olyan fogalom, hogy magyar újságírás”, mert a magyarországi médiumok, jelen esetben a HVG, semmi mást nem tud szajkózni, mint az atlantista, a cionista és a liberális propagandát, amit a Guardian, az Independent és a többi hasonszőrű média, a megalakulásuk óta teszi. Ezen nincs mit csodálkozni, ezt már minden józanul gondolkodó ember tudja, hogy ma Magyarországon, mind az írott, mind az elektronikus sajtó, milyen érdekeket, kiknek az érdekeit képviseli.

A HVG megtiszteltetése abban áll, hogy külön “al-cikkben” fogalakozik az orientalista.hu, a Szíriai Hírek és a hidfo.ru, mint hírcsatorna hírközléseivel. Hogy a figyelmét felkeltette, hogy szóra méltatta ezeket az oldalakat, nem mást bizonyít, csak azt, hogy ezeknek a “média” oldalaknak a hangja, már szélesebb körbe eljutott, figyelemre méltóak, számottevőek lettek.

Köszönjük!
Figyelemre, említésre méltóak, számottevőek!

Köszönjük, és köszönjük az oldalak látogatóinak a megtisztelő figyelmet is!

Természetesen a HVG “ominózus” cikke az “orosz propaganda” jelzővel, a szokásos fasiszta, a szokásos “nyilas” jelzőkkel egybekötve említi meg az oldalakat. Ezt a hozzáállást, ezt a forgatókönyvet már mindenki ismeri, minden józanul gondolkodó ember ismeri. Ha valami nem fasiszta, vagy nem náci, akkor orosz propaganda, vagy akár mindkettő.
És természetesen nem feledkezik meg arról sem, hogy megemlítse, hogy ezeket az oldalakat az oroszok pénzelik!

Kedves olvasó!

A hídfő nevében nem beszélhetek, de az orientalista és a Szíriai Hírek nevében bátran kijelenthetem, hogy a hasunkat fogtuk a nevetéstől, mert tudja a kedves olvasó, ha kiderülne, hogy kik is vagyunk mi valójában ezek mögött az oldalak mögött, akkor valószínű, hogy a cionista, a liberális, és az antlantista média “barátaink” a fejüket vernék a falba, hogy ennyire “mellélőttek”!

Hangok vagyunk!
Hangok vagyunk Szíriából, hangok vagyunk a szívünk mélyéről, hangok vagyunk abban a sivatagban, amit úgy hívnak, hogy cionista, atlantista, liberális sivatag.
Hangok és színek vagyunk abban sivár médiasivatagban, amiben úgy kavar a szél, ahogy a “nagy médiavarázslók szeretnék”.

Hangok vagyunk abban a sivatagban, ahol a “halló” ember már megcsömörlött a sok hazugságtól, és szomjazik arra, amit nem engednek neki meghallani!

Az, hogy a jelenlegi tények egybeesnek az orosz médiaszolgáltatás híreivel, annak csak egy oka van.
Mégpedig az, hogy ezek tények!

Tény az, hogy a “nagy” terror ellenes amerikai koalíció több mint egy év alatt nem tudta még a töredékét sem felmutatni annak az eredményes tevékenységnek, amit jelenleg az orosz légierő végez az ISIL ellenes harcban Szíriában.

Mi ebben az orosz propaganda? Ezek tények.

Szaúd Arábia maga az “ördög” és bukásra van ítélve.

Mi ebben az orosz propaganda?

Ezek tények, amit már nem lehet elhazudni és már az independent, a Guardian és a magyar leányvállalatuk az cionista index is leközölt.

Kedves HVG! Évek óta olyan dolgokról beszélünk, amiket már nem lehet letagadni, elhazudni, mert már lehetetlen!

Mi ebben az orosz propaganda?

Az, hogy az éve elején, a tél végén, már februárban előrevetítettük, sőt már évekkel ezelőtt megmondta Assad elnök, hogy Szíria tragédiája, Szíria megtámadás vissza fog ütni a “nyugatra” akár a terrorizmus, akár a menekült kérdésben?

Mi ebben az orosz propaganda?

Év elején megkaptuk, hogy “mit keltjük a feszültséget, mit riogatunk, mit pánikoltatjuk az embereket a népvándorlással?” Ma már történelmi esemény, történelmi tény. Hetente menekültek tízezrek lépik át Magyarország határiait.

Mi ebben az orosz propaganda?

Mi abban az orosz propaganda, mi abban a náci érzület, mi abban a nyilas fasiszta szellemiség, ha a évek óta közvetítjük Szíriából a terroristák, az amerikaik által felfegyverzett terroristák ámokfutásait a szíriai vallási és nemzetiségi kisebbségek ellen?

Mi abban az orosz propaganda, mi abban a náci érzület, mi abban a nyilas fasiszta szellemiség, ha a évek óta közvetítjük Szíriából az elkeseredett addig békében élő keresztények, örmények, jazidik, káldeusok, asszírok és természetesen a szunniták jajkiáltását a terrorhordák vérengzése miatt?

Mi ebben az orosz propaganda?

Nem tegnap, nem tegnapelőtt óta, amióta elárasztották Európát a menekültek, hanem négy, közel öt év óta, amióta a “nyugat” megtámadta Szíriát!

Közel öt éve visszhangzik Szíria hangja a Szíriai Hírek oldalán, hogy miden értelmes ember meghallja azt az emberiség elleni galádságot és bűntettet, amit a “nyugat” elkövetett Szíria ellen és amihez az önök összes médiuma a leányvállalataival együtt asszisztált!

Látják! Elegük van az embereknek a hazug médiabirodalmukból.

Számottevővé, figyelemre méltóvá vált a hangunk!

Köszönjük az értelmesen gondolkodó, a szívükre hallgató emberek nevében!

Köszönjük józan emberek, hogy minket “hallgatnak”!

“Köszönjük” HVG!

Egy kis színt vittél a reklámunkkal a sivár médiavilágotokba!

Orientalista.hu – Siroi Isi

Megosztom:

,
Back to Top ↑