Cadmus fordítás Cadmus
 • Húszik válaszcsapásai a Vörös-tengeren

 • Szíriai konfliktus

 • Palesztin – izraeli konfliktus

 • Legolvasottabb híreink

  • No results available
 • Keresztényüldözés a Közel-Keleten

 • Afganisztáni háború

 • Tajvani konfliktus

 • Örmény-azeri konfliktus

 • Időjárás

Internet sejkség

2015. 03. 07.

A medinai zsidókon is túltesznek

2015. 03. 07.

Al-Baqarah Chapter 2 : Verse 43

„Ne öltöztessétek az igazságot hamis színbe, majd elhallgatjátok az igazat, amiről tudtok”

Al-Baqarah Chapter 2 : Verse 45

„Elrendelitek-e az embereknek a helyeset és magatokról megfeledkeztek, miközben olvassátok a Könyvet? Hát nem éritek fel ésszel?”

Mindazt a bűnt, melyet a zsidók követtek el a Prófétával (Béke reá) és követőivel szemben Medinában, ma az Iszlám halálbrigádjainak vezetői követik el az Iszlámmal és az emberiséggel szemben. Valaha Banu Nadir, Banu Qoreiza és Banu Qaniyqaa zsidó törzsek írástudói facsarták a szót, hogy ne kerüljön felszínre az arab próféta színre lépése…Ők azok, akik elrendelték az embereknek, mi a helyes és mi a tiltott, de magukról megfeledkeztek, miközben hajladozva olvasták a Könyvet…

Ez a vád, de a vádló még ennél is mélyebbre süllyedt…A vádló ma Koránt olvas dülöngélve. Memorizálja, szóról-szóra tudja, de értelme nem fér agyába… Teljesítménye nem különbözik egy papagájétól, mely szintén csak a megjegyzésre és imitálásra képes. Mivel életet adni nem tud, így csak az elvételére ad parancsot úgy, hogy halálba küld tudatlan ezreket. Önmagát kifelejti a hadakozásból, vérontásból… Mártírsorsot és Mennyországot ígér azoknak, kik szavát követik…Erre mondják azt, hogy Iszlám…Az ő szavukat nem tudom a Könyv idézeteivel alátámasztani…Biztos van olyan hatalom, aminek Könyve szerint tesznek, de az nem mi vagyunk…Bűnük súlyosabb a medinai zsidók bűneinél…A medinai zsidók legalább nem a sajátjaikat irtották.

Exeeding the jews in Medina

 Al-Baqarah Chapter 2 : Verse 43

“And confound not truth with falsehood nor hide the truth, knowingly.”

Al-Baqarah Chapter 2 : Verse 45

“Do you enjoin others to do what is good and forget your own selves, while you read the Book? Will you not then understand?”

All that crime what was committed by the Jews in Medina against the Prophet (PBUH) and his followers today is implemented by the leaders of the Muslim death brigades against Islam and humanity.

The scholars of Jewish tribes of Bani Nadir, Banu Qoreiza and Banu Qaniqaa contorted the words out of their meaning in order to cover the truth about the advent of the Prophet. While reading their Book they ordered to people what is allowed and what is prohibited and of course they forgot themselves from these prescriptions.

This was the accusation. The accuser passed even beyond that limit. The accuser today is reading Quran with twisting body. He memorizes it and he knows every single word in it but the meaning doesn’t enter into his mind. His efficiency is like a parrot which can only memorize and imitate…He can not give life so he gives order to take away lives with sending to the death thousands of ignorant people. However he forgets himself out of the bloodshed. He promises martyrdom and Heaven for those ho follow his commands. That is called Islam today. I can not codify their words with quotations from the Quran. Sure there is another Book in the hand of a superpower which they follow. But their way is not our way. Their crime is more serious than the crime of Jews in Medina. Those Jews didn’t kill their own nation at least…

 Orientalista.hu – Mihálffy Balázs

Megosztom:

,
Back to Top ↑