Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2017. 11. 06.

A Szíriai Arab Hadsereg idei terrorellenes hadműveletei (videó)

2017. 11. 06.

Bármely szövetség, ami nem a Nyugat érdekeit szolgálja “Gonosz”. Habár a tények szerint a Szíriai Fegyveres Erők és szövetségeseik jobban szolgálják Európa népeinek érdekeit, mint az egész NATO egyben.

Azonban kit érdekel, hogy a Szíriai Fegyvereres Erők és szövetségeik mit tesznek Szíriában a szíriaiakért, és a szövetségeseikért. Idővel azok is, akik a legjobban gyűlöltek bennünket, el fognak jönni megköszönni minden szíriainak, orosznak, irakinak, iráninak és libanoninak és más barátainknak, akik harcoltak a megszálló vahhabita terroristák ellen Szíriában, hogy megakadályozták a városaik elérését. Azonban, ahogy elmondtuk, kit érdekel, mert mi csak a Syrian Arab Army oldal oldal szerkesztői nevében szólunk, de biztonsággal kijelenthetjük, hogy egyetlen szíriai polgárt sem érdekel, mint mondanak a nyugati politikusok.

Hadd emlékeztessük azokat a nyugati politikusokat, akiket “jobboldalinak” és “baloldalinak” címkéznek, hogy ha az általuk “mérsékelt felkelőknek” nevezett dzsihádista kannibálok elérik azt amiben segítik őket, akkor egyikük sem lenne biztonságban a saját városában. Legyen ennek a tökéletes példája Líbia (minden tisztelet a líbiai hazafiaknak).

Miközben sokan mások a tényeket tagadják és még mindig azt hiszik, hogy Szíria elvesztette a háborút, emlékezzenek arra, hogy nem Szíria akarta ezt a háborút, hanem rá volt kényszerítve, mert bábállamot akartak belőle csinálni. Ezt a korábbi amerikai külügyminiszter mondta el egy kiszivárogtatott hangfelvételen, miközben Szíriát megóvta a népe és hadserege, a szövetségesek segítségével, Szíria nyerte meg a háborút. A végeredményt könnyebb kimondani, mint amint meg kellett tenni érte.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , ,
Back to Top ↑