Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2018. 04. 04.

A terroristákkal szemben egy lövedék többet használ mint ezer humanista vers

2018. 04. 04.

Duma közeledik a felszabadulásához, akár katona akcióval, akár a Nemzeti Megbékélési Minisztérium erőfeszítéseinek köszönhetően, több militáns és családtagjaik már úton vannak Dumaból Idleb ás Dzsarabulusz felé, azonban a helyzet még nem rendeződött.

Így nézett ki Kelet-Ghouta a mai állapot szerint, a kékkel jelölt rész Duma város, miközben a vörös mező a sárga színű határvonalakkal jelölik a felszabadított területeket.

A Szíriai Arab Hadsereg katonái és szövetségeseik Kelet-Ghoutát öt hét alatt megtisztították a terroristáktól.

Egy széljegyzet: feltűnt önöknek Nikki Haley mérsékelt hangvétele, amikor ma az ENSZ BT ülésén a szíriai nagykövethez beszélt?!

Nem tudjuk, hogy a megosztásunk milyen messzire jut el a terroristákat támogató médiában, azonban átadhatunk egy üzenetet, amikor elmondjuk: nézzék meg közelről a térképet, ez Kelet-Ghouta, valamikor ez volt a kiinduló pontja a terrorista szervezeteknek, amelyek Damaszkusz megszállásáról álmodtak. Ez volt amiről a gazdáik azt hitték, hogy győzhetnek azzal ha megtartják. Nézzenek rá most, nézzenek a lakosságra, akik a fogva tartóik ellen fordultak, amikor a fegyveres erőik megérkeztek, kezdjenek el újra gondolkozni a lehetőségekről és arról, hogy a terroristák gazdái mit hitettek el a zsoldosaikkal.

.

Senkinek sem szabad büszkének lenni arra, ha ölnie kell, azonban egy lövedék egy vahhabita terrorista koponyájába többet használ az emberiségnek, mint “emberjogi aktivisták” által írt ezer humanista vers. Ne tévedjenek, a Szíriai Parancsnokság nem sajnálja az erőfeszítéseket a békés megoldás érdekében, ha azonban a terroristák és támogatóik próbára akarják tenni a Szíriai Fegyveres Erők alkotmányos kötelezettségük teljesítésére vonatkozó elhatározottságát, hogy megvédik és felszabadítják polgáraikat a terroristák uralma alól, akkor a megszállók és szponzoraik vereséget fognak szenvedni és Szíria győzelmet arat.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , , , , ,
Back to Top ↑