Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2019. 06. 16.

Aki terroristaként cselekedik az a nyugati médiumokban mérsékelt ellenzéki

2019. 06. 16.

Ez a kép egy terroristák által közzétett videóból származik. Az úgynevezett “Dzsaish Al-Izza főparancsnoka” látható, ami egy terrorszervezet és a nyugati hatalmak ragaszkodnak hozzá, hogy “mérsékelt felkelőknek” titulálják a tagjait, kiképzik, finanszírozzák és felfegyverzik őket, minden lehetséges politikai támogatást megadnak a tetteikhez, valamint politikai úton nyomást gyakorolnak a Szíriai Arab Hadseregre, nehogy a hadműveleteivel felszámolja őket.

A kép magáért beszél.

Amikor a nyugati hatalmak politikusai (Észak-Amerikára és Nyugat-Európa bizonyos államaira gondolunk, amelyek politikai elitje folyamatosan lefasisztázza a magyarokat) nem ismerik fel, hogy a tetteikkel mindenek előtt a saját országaik biztonságának ártanak? Nem tanultak az Afganisztánból?

Nem tanultak az Irak elleni szennyes háborújukból? Nem tanultak Líbiából? Nem tanultak a Szíria elleni, 2011 óta zajló beavatkozásuk következményeiből?! Nem tanultak abból, hogy lerombolták Észak-Afrikát, a Közel-Keletet és a katasztrófapolitikájuk következményeit elszenvedő kis kelet-közép európai országokat mocskolják és gyalázzák a degenerált fősodorbeli politikusaik???

Mielőtt bárki is meg merészeli kérdőjelezni a Szíriai Arab Hadsereg észak-szíriai hadműveleteit, csak kérdezzen rá, hogy miért is költik a nyugati hatalmak adófizetőinek pénzét dzsihádista, gyereklefejező csoportokra.

Végül Szíria földjének minden négyzetcentimétere fel fog szabadulni. A Szíriai Arab Hadsereg ki fog irtani minden megszálló terrorszervezetet a hazánk földjén és talán Szírián kívül is, de már ez egy más időre vonatkozik.

Ahogy egyszer Szergej Lavrov, az Oroszországi Föderáció külügyminisztere mondta:

“Ha valaki úgy néz ki, mint egy terrorista, ha úgy cselekszik, mint egy terrorista… akkor ő egy terrorista.”

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, ,
Back to Top ↑