Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2017. 08. 02.

Amikor elszabadul az elmebaj – avagy, liberálisék, ha ötletelnek

2017. 08. 02.

Albert Einsteinnek tulajdonítja a fáma azt a mondást, miszerint „két dolog határtalan: az univerzum és az emberi hülyeség, de az elsőben nem vagyok biztos.” Nos, kedvenc liberálisaink újabban napról napra bizonyítják ennek a tézisnek a valós mivoltát.

Most éppen azzal találkozni egyre inkább a bezzegnyugati „haladók” különféle csoportjaiban, oldalain, sőt, időnként már nyilvános felszólalásaikban is, hogy elkezdték követelni, hogy az állam dekriminalizálja a pedofíliát.

Igen, jól olvasták. A pedofíliát. Azt, amikor egy meglett ember fejletlen gyerekeket kíván meg, sőt adott esetben, zaklat, molesztál, vagy épp megerőszakol. De bocsánatot kérek mindenkitől, mert mostmár nem szabad azt mondani, hogy pedofil, az éppen olyan szitokszó, mint a buzi – az ilyen vágyakkal rendelkező entitások (mert embernek nemigen nevezném őket) immár pedoszexuálisnak neveztettek el a PC véleménydiktátorai szerint.

Valami hihetetlenül félelmetes folyamatot látok abban, hogy mindaz, amiről korábban a liberálisokat kifigurázandó beszéltük, mert annyira elmebeteg ötlet volt, hogy lehetetlennek láttuk a megvalósulását, egy kis idő múlva megvalósul.

Mikor 1979-ben megjelent az ikonikus film, a Brian élete, mindenki hahotázva röhögött azon, hogy az egyik zsidó mindenáron szülési jogot akart magának, annak ellenére, hogy nem tudott szülni, meg nő akart lenni, mert azt hitte, hogy ha Lorettának fogják hívni, akkor majd születik gyereke. Ma, majdnem 40 évvel később a Nyugaton ez már egy létező dolog, és éppen nagyon „menő”: ez az a bizonyos nemváltás (transzneműség), aminek a lényege az, hogy mindenki az lehet, ami akar.

 

Ennek a dolognak a keretében ma már létezik olyan is, hogy „férfi” szül, s ezt az összes liberális médium világrengető sikernek kiáltja fel.

Körülbelül úgy kezelik ezt az egész dolgot, mintha ezzel többet nyerne az emberiség, mint mondjuk azzal, ha valaki kifejlesztene egy használható térhajtóművet, s elkezdhetnénk terjeszkedni, reménykedve abban, hogy a galaxis sokmilliárd bolygója között van még néhány élhető darab, amit még nem kolonizált egy esetlegesen létező másik űrutazó faj, s így nem fogja az emberiséget 100 éven belül kinyírni a túlnépesedés.

Meg persze, a Huffington Post és a többi nagy nyugati liberális szennylap nagyban ekézi a ciszheteró (értsd: normális) férfiakat, hogy nem fűlik a foguk a transzneműekhez, hiszen, az transzfóbia szerintük, hogy egy férfiember nem akar olyannal randizni, összejönni, csókolózni, sőt, akár még szeretkezni is, akinek, bár nőnek néz ki, meg annak is tartja magát, mégis hímvessző található a két lába között.

Már ez is elég nagy elmebajra utal, elvégre, ha valaki ismeri a férfiak alapvető érzelmi világát és szexuális ösztöneit, akkor azt is tudhatja, hogy igenis fontos a férfinak, hogy mi van a szerelme két lába között, meg úgy általánosságban ódzkodunk mindenféle közeli testi kapcsolattal bármely férfi felé; és a szótárunkban mindenki férfi, aki úgy született, hogy – tisztesség ne essék szólván – tökei nőttek neki, nem tudunk rájuk máshogy tekinteni.

De persze, PC véleménydiktátoraink szerint ez transzfóbia, s csak idő kérdése, hogy a Nyugaton bűncselekménnyé váljon egy ilyen transznemű izé közeledésének a visszautasítása…

Merthogy ugye, szabadság ide vagy oda, mégiscsak fontosabb a saját elmebajunk ráerőltetése a másikra, mint az alapvető emberi jogok…

Na de visszatérve a pedofíliára (bocsánat, pedoszexualitás), most épp ez az új sláger, hiszen a melegeknek már megadták a többletjogaikat, az összes többi hasonszőrű elmebajjal egyetemben (legalábbis a Nyugaton), most kell keresni valami új csoportot, aki „el van nyomva” és ezért „fel kell szabadítani.”

S persze véletlen sem a szaúdi rabszolgákat, a dél-amerikai peónokat, vagy az Iszlám Állam által állatként tartott, szexuális eszközként kezelt jazidi nőket találják meg, hanem egy még nagyobb szexuális perverziót.

Aztán persze, amekkora befolyásuk van a bezzegnyugati politikában, el is érik, amit akarnak. Eljön az az idő, amikor az, hogy ha a lányainkat leszólítja a téren a cukrosbácsi, teljesen legális lesz, s még mi leszünk a pedofóbok, ha emiatt az illetőnek kiverjük a fogait.

Sőt, a transzvesztitákhoz hasonlóan eljöhet az a kor is, amikor bűncselekmény lesz visszautasítani a gyerekeinknek, ha szexuális vággyal közelít hozzájuk egy beteg állat, akit minden normális korban minimum kivégeztek volna, de lehet, hogy az elevenen való megnyúzást, vagy a kiherélést sem úszta volna meg.

Ez lesz az a korszak, amikor valószínűleg tömegesen elkezdenek átköltözni hozzánk a normális nyugatiak… Már ha az iszlám előbb el nem pusztítja őket… Vagy nyugati segítséggel meg nem döntik országainkban a konzervatív kormányokat, s nem kerül ide is olyan, aki az ilyeneket ránkerőlteti. Utóbbi esetben én is elindulok Keletre… Oroszországba. Hihetetlen fordulat ez is – az istentelen, kommunista elnyomó maradványain felépült egy ország, mely ezerszer inkább a keresztény utat járja, mint az egykor keresztény Nyugat…

Mindenesetre, így visszanézve kiakasztó, hogy mi lett az áhított jövő…

A XX. század emberei repülő autókat képzeltek a jövőbe, maguktól befűződő cipőket, légdeszkákat, mesterséges időjárást, sugárfegyvereket, csillagközi űrutazást, telepeket a Holdon, a Marson, az Europa jege alatt, meg persze néhány exobolygón. Ehhez képest ezek közül semmi sem valósult meg, de van olyan, amire álmunkban sem gondoltunk volna – egy rakás elmebetegség legalizálva, no meg persze sárba tiport emberi jogok.

Hiszen a világnézet szabadságához, a vallásszabadsághoz, a szólásszabadsághoz való jogok, meg mondjuk a boldogsághoz való jog csak azt illetik meg, aki liberális. A többi bigott, nácifasiszta, rasszista, homofób, transzfób, pedofób, fóbiafób egyént pedig a cenzúra, meg a törvény általi üldöztetés.

Úgy emlékeztet egy rendszerre engem ez az egész, ami most folyik… Manapság átkosként emlegetik, pedig visszagondolva, az nem is volt annyira elmebeteg, mint ez a mostani PC diktatúra, ami már javában dúl a Nyugaton, s amit a liberális álpróféták itt is ránk szeretnének már erőltetni.

A cikk felett látható kép a „pedoszexuális büszkeség zászlaja”. Merthogy, ha valaki nem tudná, már ilyen is van. Ennyire komoly a dolog…

Orientalista.hu – Crusader

Megosztom:

, , , , , , , , , ,
Back to Top ↑