Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2019. 08. 25.

Amiről nem számol be a képmutató tömegmédia

2019. 08. 25.

Na ezt nem mutatja a képmutató tömegmédia, ami a főrészvényeseik hazugságait önti az átlag hírfogyasztóra. Al-Szaúd kannibáljai, Erdogan dzsihádistái szaladnak most a gazdáikhoz vagy már a pokol tüzén égnek.

Egy régi szír ortodox keresztény település (Al-Szukajlabijah, Hama tartomány) lakói ünneplik, hogy 5 év után nem zuhannak nyakukba a “mérsékelt felkelők” aknagránátjai, akiket Magyarországon is a szemforgató álbaloldali és “haladó” liberális körök sztárolnak.

A keresztény város hetedik osztályos diákjai akik szeptembertől a középiskolát kezdik meg, örömükben az utcára vonultak és hazájuk zászlaját lobogtatták. Ezek a fiatalok el sem tudják képzelni milyen úgy menni iskolába, hogy ne keljen az iszlamisták rakétáitól rettegni.

Egy apróság, ezek a szírek (tehát nem csak szíriai, hanem valójában Szíria őslakói, az arameus nyelvet beszélő emberek leszármazottai) a háború legsötétebb éveiben is őseik földjén maradtak és megvédték hitüket, kultúrájukat. Nem lettek “menekültek”, Ezek a családok elküldték a fiaikat, lányaikat a szíriai hadseregbe harcolni, sokan, nagyon sokan elestek közülük. Azonban még sem hagyták el őseik földjét és nem játszanak “menekültet”, valamelyik nyugat-európai nagyvárosban.

Az iszlamisták elűzése után felvonultak szíriai keresztények Al-Suqaylabiyah városban

Nem erőszakoskodnak a befogadó társadalmakkal szemben, nem követelőznek, nem hazudnak a hatóságok arcába, nem hazudják magukat fiatalkorúnak, nem köpik arcul más vallások követőit, nem gyűlölik a Nyugatot sem.

Csupán azt szeretnék, hogy békében élhessenek és a szíriai földeket megszálló hatalmak és gyereklefejező kannibál zsoldosaik takarodjanak el hazájukból.

Örömünnep Al-Suqaylabiyahban

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Forrás: غيث العبدالله

 

Megosztom:

, , , ,
Back to Top ↑