Cadmus fordítás Cadmus
Közel-Kelet

2020. 04. 11.

Arab színésznő: Az állatok helyett elítélteken kellene tesztelni a gyógyszereket

2020. 04. 11.

Maram Abdul Aziz, az Egyesült Arab Emirátusokban élő szaúdi színésznő szerint nem ártatlan állatokon, hanem a börtönökben lévő elítélteken kellene tesztelni az új gyógyszereket. Ezt az ötletét egy Twitter üzenetben jegyezte meg.

A kiváló szaúdi színésznő bejegyzésében kijelentette, hogy ha rajta múlna akkor börtönben lévő bűnözőket használna a különböző gyógyszerek teszteléséhez, különösen azokat akik a biztonságot súlyosan veszélyeztető cselekmény miatt vannak börtönben.

,,Inkább rajtuk kellene kísérletezni, hiszen az egerek és a majmok nem ártottak senkinek.,,

A színésznő szerint a helyett, hogy az állam eltartja és eteti ezeket a bűnözőket inkább rajtuk kellene végrehajtani a gyógyszer kísérletekhez, hogy az állam hasznára váljanak. Szerinte ugyanis elfogadhatatlan az, hogy ártatlan állatokon hajtják végre a kísérleteket akik nem ártottak senkinek.

A közösségi médiában természetesen azonnal támadást indítottak a színésznő ellen, mert egyes ún. ,,jogvédők,, szerint kijelentése emberiesség ellenes. Az őt támadók természetesen azok akik valahogy mindig a bűnözők jogait védik, és számukra ez mindig előbbre való az általuk elkövetett bűncselekmény áldozatainak jogainál.

Orientalista.hu-Al-Isfahani (Saudi 24 News)

Megosztom:

, , , ,
Back to Top ↑