Cadmus fordítás Cadmus
  • Húszik válaszcsapásai a Vörös-tengeren

  • Szíriai konfliktus

  • Palesztin – izraeli konfliktus

  • Legolvasottabb híreink

  • Keresztényüldözés a Közel-Keleten

  • Afganisztáni háború

  • Tajvani konfliktus

  • Örmény-azeri konfliktus

  • Időjárás

Vélemény

2023. 04. 18.

Az amerikai dögkeselyű ( 2. rész )

2023. 04. 18.

Amikor az amerikai dögkeselyű a jobb szárnyával csapott 2013-ban, John McCain szenátor ellátogatott Szíriába és támogatásáról biztosította azokat a felkelőket, akik a legitim szír kormány ellen lázadtak fel. (Talán jobb lenne úgy fogalmazni, hogy lázítottak fel pénzért).

A republikánus John McCain szenátor természetesen ezeket a csoportosulásokat „demokratikus erőknek” nevezte el és megígért nekik minden pénz és fegyverek által nyújtott támogatást, szinte kimeríthetetlen mennyiségben. Ebből a nemes amerikai gesztusból nőtte ki magát végül az Iszlám Állam terrorszervezet és megannyi frontja, ami emberek millióinak a haláláért és Szíria romba döntéséért felelős.

Tehát az amerikai dögkeselyű csapott egyet a jobb szárnyával, felfegyverezte és pénzelte a szélsőséges iszlamista csoportokat Szíriában, halált, nyomort és romokat hagyva maga után.

Aztán Barack Obama csapott egyet a dögkeselyű jobb szárnyával is, és amikor már a célpontok is ki voltak jelölve Damaszkuszban, hogy hova fogják lőni a Földközi-tengerről indított rakétákat az amerikaiak, akkor jöttek az oroszok, hogy „ ácsi, ácsi, azért nem eszik ilyen forrón a kását”…. és kihajóztak az orosz hadihajók Szíria megsegítésére.

Ekkor csapott ismét az amerikai dögkeselyű jobb szárnya Ukrajnában. John McCain szenátor 2014-ben Kijevben megígérte és támogatásáról biztosította azokat a felkelőket, akik a legitim ukrán kormány ellen lázadtak fel. (Talán jobb lenne úgy fogalmazni, hogy lázítottak fel pénzért és cukorkáért a Majdanon Victoria Nuland és Henry Bernard Levis cionista ideológus és agitátor közreműködésével) .

A republikánus John McCain szenátor természetesen ezeket a csoportosulásokat „demokratikus erőknek” nevezte el és megígért nekik minden pénz és fegyverek által nyújtott támogatást, szinte kimeríthetetlen mennyiségben. ( most úgy érzem, mintha kimásoltam volna az első bekezdést, pedig így történt. )

… és ekkor foglalták el azoroszok a Krímet. Ha ekkor nem foglalják el a Krímet az oroszok, akkor minden lehetőségük megszűnik, hogy vízi úton jusson ki a Földközi-tengerre az orosz flotta, és akkor nem tudják megmenteni a szír kormányt az amerikaiak által felfegyverzett terrorista hordáktól.

… és hol tartunk most?

Összegzem a párhuzamokat.

2013-ban az amerikai kormány pénzeli és felfegyverzi a szélsőséges iszlamista csoportokat Szíriában, hogy felkelésükkel megdöntsék a legitim szír kormányt. = 2014-ben az amerikai kormány pénzeli és felfegyverzi a szélső nacionalista ukrán neonáci csoportokat Ukrajnában, hogy felkelésükkel megdöntsék a legitim ukrán vezetést.

A felfegyverzett iszlamista csoportosulásokat demokratikus erőknek nevezik ki az amerikaiak Szíriában = a felfegyverzett neonáci alakulatokat beemelik az ukrán parlamentbe és demokratikus átmenetnek nevezik az amerikai puccsot.

A felfegyverzett terrorista hordák pokollá teszik Szíriát az amerikai fegyverekkel és pénzzel, Szíria északi részén „államot” alakítanak ki, szinte minden etnikumnak és vallási felekezetnek menekülnie kell. = Az amerikai pénzből és fegyverekkel ellátott neonáci ukrán zászlóaljak pokollá teszik az Ukrajna területén élő nemzeti kisebbségek életét, Dombasz területén népírtást végeznek, hasonlóan az ISIS terrorhordáihoz észak Szíriában.
… ekkor lépnek közbe az oroszok.

Az amerikai dögkeselyű csapkodása minden médiabirodalomban elterjeszti, hogy a legitim szír kormány maga az ördög és a nyugatnak össze kell fognia ellene. Szankciók százaival sújtják Szíriát.

Az amerikai fegyverek által támogatott és pénzelt „demokratikus” terroristák példátlan terrort alkalmaznak Szíria területén. = Az amerikai dögkeselyű csapkodása minden médiabirodalomban elterjeszti, hogy Putyin elnök és Oroszország maga az ördög és a nyugatnak össze kell fognia ellene.

Szankciókkal sújtja Oroszországot. Az amerikai fegyverek által támogatott és pénzelt „demokratikus” ukrán neonácik példátlan tisztogatást hajtanak végre az oroszajkú és oroszbarát ukrán népesség soraiban.
Az amerikai dögkeselyű John McCain szenátor kezdeti közreműködésével lángba borul a közel kelet = Az amerikai dögkeselyű John McCain szenátor kezdeti közreműködésével lángba borul Ukrajna.

Szíriai menekültek milliói árasztják el a szomszédos országokat és Európát. = Ukrán menekültek milliói árasztjákel a szomszédos országokat és Európát.

Folytatása következik.

Orientalista.hu – Siroi Isi 

Megosztom:

, , , , , , , , ,
Back to Top ↑