Cadmus fordítás Cadmus
Nap idézete

2014. 10. 04.

Az argentin elnök asszony kiosztotta az USA-t és szövetségeseit.

2014. 10. 04.

Részlet Cristina Fernandez de Kirchner argentin elnök asszony beszédéből az ENSZ közgyűlésen.

” Az önök gyűlése rendelte el az Al-Kaida elleni háborút a 9/11 esemény után, mellyel leromboltak olyan országokat, amelyek a mai napig a terrorizmustól szenvednek, mint Irak és Afganisztán!
A maguk gyűlése üdvözölte az Arab Tavaszt, és általa szélsőséges iszlamista erőket juttattak hatalomra Tunéziában, Egyiptomban, Líbiában, meg más helyeken. Amivel ahelyett, hogy a népeket felszabadítanák, még jobban elnyomták őket, olyan iszlamista uralommal ami elsősorban a civilek alapjogait, és szabadságát gátolta meg!

Kiderült a Gáza elleni támadás, és az eszméletlen katasztrófa során amit Izrael okozott, hogy maguk semmit sem foglalkoznak a palesztin civilekkel, és csupán azok a rakéták aggasztották magukat, amiket a palesztinok lőttek ki Izrael ellen, szinte semmilyen kárt nem okozva az izraeliek számára, a rengeteg palesztin civil halotthoz képest…

Ma azért gyűltünk mi össze, hogy egy nemzetközi döntést hozzunk az ISIL ellen, na meg, hogy harcoljunk ellene. Miközben az ISIL-t a maguk szövetségesei finanszírozzák, és támogatják a mai napig! Ezeket az országokat maguk sokkal jobban ismerik, mint bárki más! Ezek a terrorizmust támogató országok a legnagyobb szövetségesei és itt ülnek köztünk az ENSZ közgyűlésén.”

orientalista.hu  (Valós Hírek Szíriából nyomán)

Megosztom:

,
Back to Top ↑