Cadmus fordítás Cadmus
Omán

2019. 06. 13.

Az ománi légitársaság közvetlen járatot indít Teheránba

2019. 06. 13.

A Salamair ománi légitársaság bejelentette, hogy közvetlen járatot indít az iráni fővárosba. Az állami cég vezetői szerint ez a lépés része azon erőfeszítéseknek, melyek javítanak a két muszlim ország kapcsolatán.

A Muscat és Teherán közötti közvetlen járat indítását egy ünnepség keretei között jelentették be az ománi fővárosban vezető állami tisztségviselők jelenlétében. Az eseményen részt vett az iráni nagykövet Mohammad Reza Shahroudi is. A nagykövet elmondta, hogy a jelen körülmények között a közvetlen járat indítása az Irán és Omán között lévő mély és baráti viszony jele.

A bejelentés szerint a Muscat és Teherán közötti járat hetente három alkalommal, vasárnap, kedden és csütörtökön fog közlekedni. A Salamair vezérigazgatója Mohamed Ahmed a Times of Oman híroldalnak azt nyilatkozta, hogy örül annak, hogy a cég új országba indít közvetlen járatot.

,,Ma Teheránba repülünk, mely Irán fővárosa és nagyon népszerű úti cél. Ez a második célállomásunk Iránba, ugyanis már repültünk Shirazba, mely igen sikeres volt.,,

Orientalista.hu – Al-Isfahani (Tasnim News)

Megosztom:

, , , ,
Back to Top ↑