Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2015. 07. 12.

Az ördög fekete serege lerombolta Szíria egyik legősibb Oroszlán szobrát Palmyrában

2015. 07. 12.

Több más ókori szíriai király szobrával együtt rombolta le az Iszlám Állam néven ismert terrorszervezet a több mint kettő ezer éves “Al-Lat” oroszlán szobrot Palmyrában. Hasonló módon pusztította el a babilóniai szárnyas oroszlánbika szobrait is az iraki Moszul és Ninive városokban.

Az oroszlán szimbólumok lerombolása a terrorszervezet számára legalább olyan kulcsfontosságú, mint az ókori leletek megsemmisítése és eltüntetése, ami egyre több ember szerint egy egyértelmű hadüzenet az emberiség öröksége  ellen felkészítve a terepet a cionista régészeknek, hogy  majdan bebizonyítsák Izrael teljes jogát ahhoz a földhöz ami Nílus és az Eufrátesz között terül el, hasonló  hamis érvekkel  és bizonyítékokkal, mint ahogyan Mózes próféta “egyiptomi” kivonulását is elhitették az emberiséggel.

A Szíriában romboló terrorszervezetek a szíriai háború kirobbanása óta az oroszlán szimbólumok eltüntetésén tevékenykednek, mivel az ország államfőjének a neve Assad, ami arabul oroszlánt jelent és népe a nemzet oroszlánjaként is hívja őt. Két évvel ezelőtt ezért gyilkolták Damaszkuszi Állatkert oroszlánját is, amit később fel daraboltak és megsütöttek  üzeve a nemzet oroszlánjának, hogy hasonló sorsot szánnak neki.

Az iszlám és egész emberiség ellen tevékenykedő terrorista sereg több ezer szobrot rombolt le az elmúlt két év alatt. Nem csak ősi asszír és sumér szobrokat, leleteket pusztítottak el a bűnszervezet, hanem ókori városokat robbantottak, fel múzeumok kincseit horda szét többek között a moszuli múzeumban kiállított  több ezer éve kövekbe vésett Gilgames eposz is nyomtalanul tűnt el a műkincsdereskekelem fekete piacán.  Nem véletlen a történelmi költemények eltűnése, hiszen több száz évvel korábban íródott mint bármelyik Tóra, de mégis egyeznek a történetek a teremtésről, vízözönről és még sok minden mással  a zsidók által leírt ótestamentum tartalmával.

A nyugat által kreált és felfegyverzett terrorszervezetek a muszlim és keresztény szenthelyet sem kímélte, elpusztított minden történelmi templomot mecsetet vagy mauzóleumot ami az útjába került. Célju, hogy elvegyék az emberektől a kultúrájukat, identitásukat és múltjukat. Egy gyökértelen társadalmat akarnak, báb vezetőkkel.

Az előbb említett dolgok miatt is ragaszkodik hozzá a mai napig a nyugati média, hogy Dr. Bashar Al-Assad elnök urat lejárassa. Mészárosnak, gyilkosnak, “gázosnak” hívva őt, annak ellenére is, hogy elég bizonyíték van a terroristák ellen és a vegyi támadásokkal kapcsolatosan.

A  2013-as fővárosi vegyi támadásban  ezernégyszáz civil vesztette életét,  akkor az USA  és a NATO flottája, napokon belül ,megakarta szállni Szíriát csak a kínai és orosz flotta megérkezése  gondolták meg magukat és hagyták el a szíriai partokat. Érdekes módon a terrorizmus ellen harc jegyében csak légitámadásokat képesek végrehajtani a nagy sivatag közepén ahol jobb esetben meghal 1-2 terrorista, de inkább a civil lakosság látja kárát a koalíció bombázásainak. Annak ellenére, hogy az Assad vezette Szíria harcol és áll szembe a terrorizmus legnagyobb hadával, mégis a nyugat ellene van. A szírek tisztességes választásokon újraválasztották, a nyugat mégis ellene van. Bár ezrek özönlenek be Európába menekültnek álcázva, mégis ha nem létezne a Szíriai Arab Hadsereg már milliós számú terrorista horda lepné el az öreg kontinens,de a nyugat még mindig Assad ellen van.

Viszont az igazság változatlan marad. Kőoroszlánokat  elpusztíthatók, de élő hús vér harcoló oroszlánok már nem.

Orientalista.hu – Cadmus

Megosztom:

,
Back to Top ↑