Cadmus fordítás Cadmus
Geopolitika

2016. 09. 14.

Az USA, Szaúd-Arábia és Izrael a 9/11-et a világ megtévesztésére használják

2016. 09. 14.

A 2001. szeptember 11-ei támadások egy gondosan megtervezett terv része volt az Egyesült Államok, Izrael és Szaúd-Arábia részéről, hogy destabilizálják a Közel-Keletet és lökést adjanak a cionista-vahabita napirendnek, ismertette egy terrorizmus ellenes elemző.

Scott Bennett, az amerikai hadsereg pszichológiai hadviselésének volt hadnagya San Francisco-ból beszélt a fentiekről a közel 3000 ember életét követelő a 9/11 támadások 15. évfordulója kapcsán, hozzátéve, hogy “ez rendkívül összetett, de ugyanakkor igen egyszerű” történet.

Az elemző szerint ahhoz, hogy jobban megértsük, mi történt a támadások napján, együtt kell vizsgálni az eset három aspektusát, azaz a bizonyítékokat, az elkövetőket és a következményeket.

Ha megnézzük az elmúlt 15 évben felhalmozott bizonyítékokat, világossá válik, hogy a kormány beszámolói a támadásokról bizonyítottan hamisak, tette hozzá az elemző.

A belső nukleáris robbanások az Ikertornyokban, olyan felderítő repülőgépek jelentése, amelyeknek ugyan az volt a száma, mint amik állítólag belecsapódtak a tornyokba támadás után, a gépek hiányzó törmeléke a Ground Zeron (Nulladik szinten), és a “megmagyarázhatatlan” pusztítás a 7. Épületnél, ezeket az elméleteket közölte Bennett, amelyek hihetők a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján.

Bennett szerint az izraeli rezsim kémügynöksége, a Moszad az egyik fő gyanúsított a támadások koordinálásában.

Az elemző kiemelte, hogy az izraeli cionista neokonzervatívok és a szaúdi rezsim által kitervelt 9/11 támadás volt az igazi gyújtópontja az USA, a CIA, a Moszad és vahabisták napirendjének végrehajtásához a Közel-Keleten, az ott lévő országok destabilizálására.

“Az Egyesült Államok arra használta fel ezt az incidenst, hogy lerohanják Afganisztánt, destabilizálják és átvegyék felette a hatalmat, ahogy az ópiumot adó mákföldek felett”, – tette hozzá Bennett.

“Emellett az Egyesült Államok kitalált egy teljesen hamis háborút Irakban, tömegpusztító fegyverekre alapozva”, – hangsúlyozta.

Líbia, Egyiptom, Szíria és Libanon, néhány másik közel-keleti ország, melyeknél az Egyesült Államok arra törekedett, hogy destabilizálja a 9/11 támadások utóhatásaként, érvelt tovább a terrorizmus ellenes elemző.

“Szóval, látunk egy mintát a hamis zászló alatt elkövetett szeptember 11-ei támadásra, ami életre hívott egy mumust, egy szörnyet, hogy az amerikaiakat kivéreztessék az adódollárokkal, amelyek a hatalmas hadiipari komplexum projektjeit finanszírozták” – mondta Bennett.

Orientalista.hu – (Persianews.vcp.ir, Press TV)

Megosztom:

, , , , ,
Back to Top ↑