Cadmus fordítás Cadmus
Emirátusok

2022. 07. 02.

Betiltották az LMBTQ termékek forgalmazását az Emirátusokban

2022. 07. 02.

Az Egyesült Arab Emirátusok kormánya megtiltotta az Amazon számára, hogy LMBTQ témájú, vagy a homoszexualitást propagáló termékeket fogalmazzon az ország területén.

Az Amazon pénteken kapta az ezzel kapcsolatos felszólítást, melyben kifejezetten közölték velük, hogy az Emirátusokban tilos az LMBTQ propaganda. A tiltás a szivárvány zászlós termékeken kívül vonatkozik a homoszexualitást propagáló könyvekre is.

A tiltással kapcsolatban az Amazon vezetősége azt nyilatkozta, hogy a cég kiáll az ún. ,,LMBTQ emberek,, mellett azonban tiszteletben tartják azon országok törvényeit, ahol üzleteik vannak.

Szerencsére az Öböl menti országokban törvénybe ütközik az LMBTQ propaganda terjesztése és az ezzel kapcsolatos termékek árusítása.

 Az emúlt hetekben Szaúd Arábia tiltotta be a ,,szivárványos termékek,, árusítását. A múlt hónapban pedig Kuvaitban rendelték be a külügyminisztériumba az amerikai nagykövetet a homoszexualitás népszerűsítése miatt.

A 2022-es katari labdarúgó világbajnoksággal kapcsolatban pedig előre jelezték, hogy börtönbüntetést fognak kiszabni arra aki szivárványos zászlót visz a stadionokba.

Orientalista.hu-Al-Isfahani (Middle East Eye)

Megosztom:

, ,
Back to Top ↑