A kormányerők több területet foglaltak vissza az ISIS terrorszervezettől Kelet-Homszban

A Szíriai Arab Hadsereg alegységei és a Nemzetvédelmi Erők (NDF) tartományi egysége csapásokat mértek az ISIS terrorszervezet erősségeire Homsz tartomány különböző részein és helyreállították a biztonságot számos település és gazdaság területén.

A szíriai kormányerők véres összecsapásokat vívtak a megszálló idegen ISIS terroristák ellen Masziead, Miszhejrefah Al-Szhamali és Al-Szalehijeh falvak közelében és órákig tartó harcokat követően átvették az ellenőrzést Radzsm Al-Tavil és Araz Kariz körzetek felett Dzsubb Al-Dzsarratól keletre.

Az ISIS terroristák nagy létszámban szenvedtek halálos személyi veszteségeket és hadfelszereléseik súlyosan megrongálódtak a támadásokban.

kelet homsz

Ezzel összefüggő szombati események során a Szíriai Nemzetvédelmi Erők (NDF) egy rajtaütéses műveletben támadták a vahhabita terrorista szervezetek állásait Homsz tartomány északi részén, súlyos személyi veszteségeket okozva a terroristáknak.

A Nemzetvédelmi Erők (NDF) Al-Houla közelében ütöttek rajta takfiri terroristákon, amikor nem csak megöltek és megsebesítettek több tucat vahhabita fegyvereset, de megsemmisítették azok fegyverzetét és gépjárműveiket.

Eközben a Nemzetvédelmi Erők (NDF) aknamentesítési műveleteket hajtottak végre az Al-Houla országúton és hatástalanították a terroristák által telepített gyalogsági aknák és házilagos készítésű bombák legnagyobb részét.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Sharing is caring!

, , , ,
Back to Top ↑