Cadmus fordítás Cadmus

A szíriai kormányerők hatalmas tüzérségi csapásokat mérnek az ISIS terrorszervezet állásaira Kelet-Hamaban

Felvételeket tettek közzé a Szíriai Arab Hadsereg által végrehajtott nagy erejű tüzérségi csapásokról, amelyek az ISIS terrorszervezet állásait sújtották Hama tartomány ellenséges megszállás alatt lévő keleti régiójában.

A videó alátámasztja azokat az információkat, amelyek szerint a szíriai kormánycsapatok és a szövetségeseik nagy létszámú erői (tüzérségi eszközeikkel) áttelepültek a délnyugat-szíriai sivatagi frontvonalról a kelet-hamai frontvonalra, hogy megerősítsék az ottani szíriai és baráti egységeket az ISIS terrorszervezet ellen indított újabb offenzívában.

A videón bemutatott tüzérségi eszközök között 130 milliméteres M-46 tábori lövegek, 122 milliméteres BM-21 Grad rakéta sorozatvetők, 122 milliméteres rövidtávú lövegek, 2SZ1 Gvozgyika önjáró ágyútarackok és 23 milliméteres ZU-23-2 légvédelmi gépágyúk láthatók.

Világos, hogy a rögzített tüzérségi csapások az ISIS terrorszervezet állásai elleni támadás előkészületei a célba vett szektorban. A felvétel végén látható, hogy a csapatok felkészülnek és a frontvonal felé tartanak.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

 

Sharing is caring!

, ,
Back to Top ↑