Cadmus fordítás Cadmus

A világ legnagyobb gigaplazaja épül Dubaiban

2018. 08. 25.

A komplexum 100 focipályányi területen kínál majd vásárlási és szórakozási lehetőséget a legújabb technológiai újdonságokkal.

Dubai újabb világrekordot készül felállítani. A múlt héten ugyanis napvilágot látott a hír, hogy egy ultramodern, a legújabb technológiai vívmányokat felsorakoztató gigapláza épül a Dubai Creek Harbourban. A tervek szerint a kétmilliárd dolláros költségvetésből épülő komplexum 100 focipályányi helyet foglal majd el, 750 ezer négyzetméteren, így kétszer nagyobb lesz, mint a jelenlegi rekorder Dubai Mall.

A földszinten rendezvényközpontot alakítanak ki különböző koncerteknek és színházi eseményeknek, a lehető legmodernebb technológiával felszerelve. Ez a koncepció része, nem titkolt cél ugyanis, hogy a világ egyik high-tech központját indítsák el a Dubai Square-ben.

.

A szórakoztatás mellett a vásárlásnak is fontos szerep jut, amiről a Közel-Kelet legnagyobb Chinatown-ja és több ezer üzlet kínálata gondoskodik majd. Ezekben az egységekben az online eszközöket ugyanúgy használják majd a vásárlók, mint az offline csatornákat, a beruházók ugyanis elsősorban a technológia iránt érdeklődő és azt rendszeresen használó közönségre alapoznak, melynek már természetes az online jelenlét. Az okos próbafülkékben így interaktív tükrök és saját kollekciók is helyet kapnak majd, hogy minél személyre szabottabb élményben részesülhessenek az emberek.

Globoport

Megosztom:

, , ,
Back to Top ↑