Cadmus fordítás Cadmus

Aleppo civil lakosságát támadják Erdogan iszalmistái

2018. 10. 28.

Az elmúlt néhány hétben Aleppo városának számos kerülete volt aknavető támadások és orvlövészek célpontja a várostól nyugatra és északnyugatra fekvő települések irányából.

A Szíriai Fegyveres Erők kifejezett visszafogottságot tanúsítottak a műveletvégrehajtás szabályainak alkalmazásakor a Szíriai Parancsnokság által kinyilvánított hozzájárulásként a deeszkalációs erőfeszítésekhez, amelyek az átmeneti demilitarizált övezetekről szóló megállapodások végrehajtásának részei és biztonságot fognak nyújtani Aleppo városának.

Tegnap éjjelig szíriai rakéta sorozatvető és tüzérségi csapások sújtották a megszálló vahhabita terroristák által előzőleg emelt létesítményeket az Aleppo városától nyugatra és északnyugatra lévő településeken, hogy meggátolják a város elleni további támadásokat.

A Szíriai Fegyveres Erők még mindig arányos mértékű erővel válaszolnak, nem a teljes rendelkezésükre álló tűzerővel, hogy fenntartsák hozzájárulásukat az aláírt megállapodásokhoz, azonban teljesítik alkotmányos kötelezettségüket, hogy megvédjék hazájuk településeit és lakosságát.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , , , , ,
Back to Top ↑