2017. 04. 30.

Az Iszlám Állam terroristája lefejeztek egy idős embert Taszilban (képek+18)

Egy boszorkánysággal vádolt idős embert fejeztek le brutálisan az ISIS terrorszervezet martalócai a déli Daraa tartomány általuk megszállva tartott részében.

Az ISIS terrorszervezetnek hűséget fogadott “Khalid Ibn Al-Walid Hadsereg” nevű csoport beteges fotóin látható, hogy egy álarcos vahhabita terrorista nyilvános helyen fejez le egy öregembert, ahol a tragikus látnivalót helyiek bámulják.

A terrorista csoport, amely az “Iszlám Állam” terrorentitás részének tekinthető Dél-Szíriában, kiterjedt körzetet ellenőriz Daraa tartomány délnyugati sarkában, ennek része Taszil falu, hol a kivégzés történt.

.

A “Khalid Ibn Al-Walid Hadsereg” nevű csoport békésen eléldegél a szintén idegen megszállás alatt levő Golan-fennsík szomszédságában. A izraeli területekről indított támadások őket nem érik. Izrael a vahhabita terrorszervezetek ellen harcoló Szíriai Fegyveres Erőket szokta orvul célba venni.

A dél-szíriai ISIS enklávét szinte teljesen körbevette a Szíriai Arab Hadsereg. A terroristák csakis Izrael által megszállt Golán-fennsíkon keresztül érkező szállítmányoknak köszönhetően tudnak tovább harcolni.

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

, , , , , , , ,
Back to Top ↑