2020. 02. 24.

Hatalmas vesztességgel zárult a török-iszlamista ellentámadás Idlebben

Csak egy pillantás arra, hogy a török támogatású terrorista csoportok milyen veszteségeket szenvedtek, amikor február 20-án rárontottak a Szíriai Arab Hadsereg állásaira az Idleb tartományi Al-Najrab faluban.

A két képen két török M60-Sabra harckocsi látható, amikor tűztámogatást biztosítanak a támadó vahhabita terroristáknak, valamint látható mi történik velük.

A Török Hadsereg az állította, hogy csak két katonája halt meg a támadáskor, azonban török mentőautók egész nap meg nem álltak.

A továbbiakban a török fél azt állította, hogy 50 fő szíriai katonát öltek meg megtorlásként, miután két török katona elesett. Ezek az állítások mind hamisak.

Eltérően a törököktől a Szíriai Arab Hadsereg nem közöl hamis állításokat, csak bemutatja az eredményeit. A képen látni fognak egy égő török gyalogsági harcjárművet, miután találatot kapott.

A művelet végrehajtási szabályok nyilvánosságra hozása nélkül elmondjuk, hogy a Szíriai Arab Hadseregnek adott parancsok világosak. Az ellenség próbára tette a hadsereget és ez sok életbe került neki. Újra elmondjuk: az lenne a legjobb az összes érintett félnek, ha nem tennék próbára a Szíriai Arab Hadsereg parancsok iránti elkötelezettségét.

#Megváltás_Hadművelet

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Sharing is caring!

, , , , , ,
Back to Top ↑