Cadmus fordítás Cadmus

Imádkozzunk az üldözött keresztényekért!

2018. 06. 26.

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Caritas in Veritate Bizottsága apró szórólapokként imakártyákat adott közre, melyből a birtokomba is eljutott egy. A lapocska tulajdonosát arra kérik, hogy rendszeresen imádkozzon az üldözött keresztényekért, de most megosztom Olvasóinkkal is a rajta szereplő kis imát. Hordozzuk közösen testvéreinket!

Ó, Jézus, Mária Fia! Épp, hogy megszülettél, máris menekülnöd kellett, mert az életedre törtek. A hazájukból elűzött ártatlanok sorsában osztoztál: menekült lettél a menekültek között. Dicsőség Neked, aki azért jöttél, hogy közöttünk lakozz, bűneink terhét hordozd, sebeinket gyógyítsd!

Eléd hozzuk most az üldözött keresztények millióit szerte a világon. Könyörülj mindazokon, akik fanatikus terrorszervezetek áldozataiként erőszakot szenvednek! Erősítsd azokat, akik vérükkel tesznek tanúságot Rólad! Tekints azokra a tömegekre, akik otthonaikat elhagyva, szeretteiket gyászolva menekülttáborok lakóiként tengetik életüket! Kérünk, adj megtérést és Beléd vetett hitet az őket üldözőknek! Végül kérünk, Urunk, mutasd meg mindannyiunknak, mit tehetünk azért, hogy növekedjen a szeretet és a béke a környezetünkben! Segíts, hogy tettekkel is szolgáljuk rászoruló embertársainkat! Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Ámen.

S4C.news

Megosztom:

, ,
Back to Top ↑