Cadmus fordítás Cadmus

Izraeli képviselő: A zsidó faj a legmagasabb emberi minőséget képviseli

Az izraeli kormánypárt egy tagja szerint a “zsidó faj” a legintelligensebb a világon, és a legmagasabb emberi minőséget képviseli, ezért az izraelieket nem lehet megtéveszteni különféle médiakampányokkal.

A Likud párt országgyűlési képviselője, Miki Zohar szerdán egy rádióinterjú során – melyet a Times of Israel is idézett – azt mondta; “a zsidókat nem lehet félrevezetni, mindegy, mit mond a média. Az izraeli nyilvánosság a zsidó fajhoz tartozik, és az egész zsidó faj a legmagasabb emberi minőséget képviseli, a legintelligensebb, legjobb felfogással rendelkező a világon.”

Zohar egy közvélemény-kutatásra hivatkozva tette ezt a kijelentést, melyből kiderült, hogy az izraeli választók többsége a korrupciós botrányok ellenére is támogatja Benjamin Netanyahu miniszterelnökségét.

Elmondása szerint nem is kellene vizsgálatot folytatni Netanyahu korrupciós ügyei kapcsán, mert a zsidókat nem lehet ilyen mondvacsinált ügyekkel megtéveszteni.

Zohar később azt mondta; “Mit tudnátok tenni? Isten kegyeltjei vagyunk. Nem kell szégyenkeznem amiatt, hogy a kiválasztott néphez, a világ legokosabb, legkülönlegesebb népéhez tartozok.”

Hidfo.ru

Sharing is caring!

, , , ,
Back to Top ↑