Cadmus fordítás Cadmus

Kadirov: bizonyítékaink vannak, hogy az ukránok a saját katonáikat ölik meg, mert le akarják tenni a fegyvert

2022. 04. 24.

A csecsenek vezére ismét üzent miután elfoglalták Mariupolt.

Kedves testvérem, Adam Delimkhanov nemrégiben kihallgatott egy náci foglyot, aki korábban Mariupol városában, az Azovsztalszkaja utcában volt tüzelőállásban.

A fogoly érdekes részleteket árult el a náci militánsok bűnös tevékenységéről az Azovstal vas- és acélmű területén. A fogoly szerint az üzem vastag falai alatt rekedtek többsége fehér zászlóval a kezében kívánta elhagyni a területet.

Ezt a kezdeményezést a nemzeti zászlóaljak jelenlegi parancsnoksága kategorikusan nem üdvözli. Ráadásul megerősített bizonyítékok vannak arra, hogy saját katonáikat ölik meg, akik kifejezték, hogy le akarják tenni a fegyvert.

Az orosz fél többször is lehetőséget biztosított a megadásra, arra, hogy a jól ismert utasításoknak megfelelően önként jöjjenek elő rejtekhelyeikről. Nyilvánvaló, hogy körükben banális dezinformáció folyik arról, hogy katonáink civileket lőnek, és szó sincs a hadifoglyok biztonságának garantálásáról, holott a helyzet éppen az ellenkezője. Itt az ideje, hogy észhez térjenek, és megmentsék saját és bajtársaik életét – írta meg a Vadhajtások.

A nemzetbiztonsági erők parancsnokainak aljassága és a kijevi hatóságok képmutatása már régen túllépett minden létező határt. Nem lepődünk meg az ilyen viselkedésen, hiszen az erkölcstelen és becstelen emberek bármilyen utálatosságra képesek.

 

Megosztom:

, , , , , , , ,
Back to Top ↑