Cadmus fordítás Cadmus

Kiderült az ISIS szexrabszolgájának a szörnyű titka (18+)

2017. 06. 29.

A jazidi kisebbséghez tartozó nőről az egyik iraki tisztségviselő derítette ki, hogy az iszlamisták napokon át éheztették, majd egy tál ételt tettek elé, amit gyanútlanul elfogyasztott. Később derült csak ki, hogy az ISIS tagjai megölték a gyerekét, és az ő húsát tálalták fel.

FIGYELEM! A CIKK TARTALMA RENDKÍVÜL FELKAVARÓ! 18 ÉVEN ALULIAK ÉS GYENGE IDEGZETŰEK SZÁMÁRA AZ ELOLVASÁSA NEM AJÁNLOTT!

Vian Dakhill, iraki parlamenti képviselő egy televíziós interjúban elmondta, hogyan is kínozta a terrorszervezet a fogságában lévő rabokat. Rendszeres volt, hogy napokig nem adtak enni és inni a rabszolgáiknak, azonban sokkal rettenetesebb dolog is történt: a férfi beszámolója szerint egy éhező nőnek elvették az egyéves gyerekét, majd megölték és megfőzték.

A politikus beszámolt arról, hogy egy adag rizst és némi húst dobtak a nő elé, aki gyanútlanul elfogyasztotta az ételt. Nem is sejthette, hogy a saját fiát ette meg. Dakhill elmondta, hogy a terrorállam rabszolgaként használja a jazidikat, mivel szerintük az ő vallásuk nem más, mint a sátán támogatása.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy szexrabszolga egyszer már a nyilvánosság elé lépett és közölte, hogy rendszeresen kereskedik a jazidikkal a terrorállam.

Dakhill az egyiptomi Extra Newsnak elmondta, hogy a szűk cellákban fogva tartott nőket napokon át éheztették, vizet sem adtak neki.

„Az ISIS terroristái végül egy tálon rizst és húst adtak egyiküknek. Miután a kiéheztetett nő elfogyasztotta az adagot a terroristák elkezdtek röhögni rajta és elmondták, hogy megölték, majd megfőzték a gyerekét és azt szolgálták fel neki.”

– mondta a politikus.

Jazidik egy csoportja Fotó: AFP

Egy korábban kiszabadított nő beszámolt arról, hogy egy tízéves kislányt addig erőszakoltak a saját apja és öt testvére előtt a milicisták, ameddig az meg nem halt.

Az ISIS a bő három évvel ezelőtti nagy hódításai után az Irakban és Szíriában élő kisebbséget választás elé állították és közölték velük, hogy vagy megtérnek és a szunnita iszlám extrém nézeteit követik majd, vagy kivégzik őket.

Fotó: AFP

Úgy tudni, hogy csaknem háromezer jazidi szexrabszolgát tart fogva jelenleg is a terrorállam.

Orientalista.hu – 888.hu

Megosztom:

, , , ,
Back to Top ↑