Cadmus fordítás Cadmus

Kiűzték a terroristákat Jobarból (videó)

2017. 03. 25.

A Szíriai Arab Fegyveres Erők Főparancsnokságának közleménye:

“A fegyveres erőink egységei visszaszereztek minden pontot és épülettömböt, amelyekbe az Al-Nuszra (Al-Kaida) és a vezetése alatt álló vahhabita terroristák beszivárogtak Észak-Jobar ipari körzetében. A katonai egységek folytatták a terroristák állásainak megrohamozását mélyen Jobar belterületén, üldözve a csatából elmenekülő terrorista militánsokat és súlyos személyi és technikai veszteséget okozva nekik. Szíriai tűzszerészek az ipari körzetben hatástalanítják a terroristák által lerakott csapdákat, aknákat és robbanószerkezeteket.

A gyári körzet az elmúlt 48 órában a több hullámban támadó és elhulló terroristák temetőjévé vált.

A fegyveres erőink sikere a vahhabita terroristák több hullámban érkező rohamának visszaverésében az ipari körzetben, az egyik oldalról újabb bizonyítéka a támadók ostobaságának, a másik oldalról bizonyíték a gazdáik és irányítóik ragaszkodására ahhoz, hogy eszközként használják fel, uszítsák és öngyilkos akciókba taszítsák őket a terveik és céljaik érdekében.

A Szíriai Arab Fegyveres Erők Főparancsnoksága megerősíti elkötelezettségét népe iránt, hogy továbbra is egy erősség marad, amely Szíriát oltalmazza, és ragaszkodik ahhoz az elkötelezettségéhez, hogy tovább folytatja a vahhabita terrorizmus elleni háborút mindaddig, amíg megsemmisíti azt, és helyreállítja a békét és stabilitásra az egész Szíriai Arab Köztársaságban.

Kelt: Damaszkusz, 2017. március 24-én,
A Szíriai Arab Fegyveres Erők Főparancsnoksága”

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , ,
Back to Top ↑