Cadmus fordítás Cadmus

Nap képe: N. százados úr és a különleges műveleti százada

2018. 08. 15.

A különleges erők nem ismertségre vannak szánva, sem arra, hogy műveleteikről nyíltan beszéljenek. Az eredményeik beszélnek helyettük.

A Daraa tartományi hadművelet idején a Syrian Arab Army oldal szerkesztői megígérték, hogy képet közölnek róluk. A szerkesztőség tagja, N. százados úr és a különleges műveleti százada egy feladatból visszatérve.

Három álmatlan éjszaka, kevesebb mint 200 katona felszabadította délen az egyik legerősebben védett létesítményt, amelyet terroristák szálltak meg, halálos veszteség nélkül, három kisebb sebesüléssel.

Ezeket a katonákat hamar visszavonták, amikor a feladatuk véget ért és a felszabadított területet másik alegységnek adták át. Ez nem a Szíriai Arab Hadsereg első különleges művelete, és nem is lesz az utolsó, azonban mindeddig az egyetlen, amiről a Syrian Arab Army oldal egy kicsit lazábban beszámolhat.

Balszerencsére mindez, amit elmondhatunk róla, de amióta néhány hete megígérték a követőknek, a lehető legtöbbet elmondták.

A vagány cuccokkal és jól vágott digitális felvételekkel operálók nem különleges erők, csak propagandisták. A valódi különleges erők rejtve működnek és soha nem beszélnek a műveleteikről.

#Bazalt_Hadművelet
#البازلت

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , ,
Back to Top ↑