Nő a migrációs nyomás Törökország felöl

A KDNP szerint miközben sokan azt állítják, hogy csökken, aközben valójában nő az Európára nehezedő migrációs nyomás.

Nacsa Lőrinc, a kisebbik kormánypárt országgyűlési képviselője szombaton Budapesten sajtótájékoztatón közölte, a migrációs nyomás nem csak Afrika felől, hanem keleti irányból is nő. Az idén novemberig már 240 ezer migráns érkezett Törökországba, ami 40 százalékkal több, mint az elmúlt év egészében – közölte.

Hangsúlyozta, már ötmillió migráns tartózkodik Törökországban és 2018-ban 50 ezren keltek át az amúgy is telített görög szigetekre.

Ebben a helyzetben – folytatta – a migránspárti brüsszeli vezetés, ahelyett, hogy kezelné a migrációt, migránskártyával, migránsvízummal és a bevándorlókat segítő pénzügyi alappal támogatja a bevándorlást.

A politikus szerint a jelenlegi helyett egy olyan Brüsszeli vezetésre van szükség, amely megvédi az európai polgárokat, az európai családokat.

Az európai parlamenti (EP-) választás tétje: vagy bevándorlókontinenssé válik Európa, vagy olyan brüsszeli vezetés áll fel, amely megvédi az európai polgárokat – vélekedett.

Az európaiak elvesztik saját kontinensüket, ha marad a bevándorláspárti brüsszeli vezetés, amely ahelyett, hogy kezelné, tagadja a migrációt – jelentette ki.

Hirado.hu

Sharing is caring!

, , , ,
Back to Top ↑