2017. 09. 20.

Svédország: a nemi erőszakhullám tovább duzzad – a tömegmédia másfelé néz„Katasztrofális állapotok uralkodnak az egykor szép Svédországban. Amióta az országot baloldali feminista kormányzata a menekültekkel szétverte, már egyetlen nő sem érezheti biztonságban magát éjjelente. A bíróságok, a rendőrség és a tömegmédia egyformán csődöt mondott.

Csak egyetlen aktivista tájékoztatja a közvéleményt az erőszak esetekről folyamatosan: Joakim Lamotte. Facebook oldalával százezreket ér el és így tájékoztatja őket a nemi erőszakok eseteiről”.

Így például „egy 12 éves kislányt erőszakoltak meg Stenungsund kisváros pályaudvara mellett. Annak ellenére, hogy az esetet jelentették, a kislány a rendőrségnek megmondta a tettes nevét és címét, az eset után nem mentek. Nem történt kihallgatás. A tettes az anyával és lányával többször találkozott az elkövetkező hetekben.”

Egy rendőrtiszt szerint még ennél is rosszabb dolgok történnek. Mint amikor egy három éves kislányt erőszakoltak meg.

A rendőrség inkább a bolti lopások és a közlekedési szabálysértések után megy. Ezt politikailag irányítják felülről, hogy szép sikerkvótát lehessen bemutatni.

/Az összevert hölgy által tartott táblán a felirat: „Így néz ki a kulturális gazdagodás”./

Orientalista.hu – Lovasistvan.hu, Unser Mitteleuropa

 

, , , , , ,
<


Back to Top ↑

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com