Cadmus

Szíria: az új világrend kapuja

Washington rá akarta tenni kezét Szíriára és csatlós országot csinálni belőle szaúdi, török és katari eszközei által, az “Arab Tavasz Forradalmak” elnevezésének álcája alatt, hogy megóvhassa az eddigi egypólusú világrendet sok évtizeden át, kiindulva a világ szívének elfoglalásából, amely Szíriában testesül meg.

De az amerikai varázslat megfordult az amerikai varázsló ellen. A kialakuló új világrend meg fogja szüntetni az eddigi egytengelyű hatalmat, nagyobb teret adva a világ népeinek, hogy azok dönthessenek sorsukról és elérhessék azt, ami érdekükben áll.

A legfájdalmasabb ebben az egészben az, hogy ennek a háborúnak szíriai földön kellett bekövetkeznie. A legfájdalmasabb az, hogy a szírek vére legyen ennek a háborúnak az üzemanyaga.

De mindezek ellenére, a szíreket fogja érinteni az eddigi elnyomó világrend leváltásának a dicsősége. Ők fogják az új világrendet vezetni, ahelyett, hogy rabszolga sorsra kényszerülnének, és ahelyett hogy az eddigi atlantista-cionista világrendben szolgák és csatlósok legyenek.

Damaszkusz, 07.11.2016 Bahdzsat Szulejmán dandártábornok

Orientalista.hu – Cadmus

Sharing is caring!

, ,
Back to Top ↑