2020. 01. 25.

Trump részt vett az abortusz ellenes tüntetésen Washingtonban (képek, videó)

Donald Trump amerikai elnök megjelent és felszólalt a Washingtonban tartott ,,March for Life,, nevű rendezvényen, melyet minden évben a meg nem született gyermekek védelmére tartanak az amerikai fővárosban. Trump elnök az első hivatalban lévő amerikai elnök aki megjelent és felszólalt a rendezvényen.

,, A még meg nem született gyermekeknek még sohasem volt erősebb védelmezőjük a Fehér Házban.,,

A korábbi republikánus elnökök csupán videó üzenetben üzentek az abortusz ellenes rendezvények résztvevőinek, Trump elnök viszont személyesen is megjelent és kifejezte támogatását az abortusz ellenes mozgalom tagjai felé. Az amerikai elnök meggyőződése, hogy a meg nem született magzatnak is joga van az élethez és szerinte ,,a szélsőbaloldal,, mindent meg akar tenni az Egyesült Államokban, hogy elvegye az emberek Istentől való jogait. Szerinte el akarják hallgathatni azokat az amerikaiakat akik hisznek az élet szentségében.

.

Sőt vannak olyan szélsőségesen balliberális csoportok akik szerint a születés után is el lehet venni egy gyermek életét. A gyilkosság eme formáját pedig ,,születés utáni abortusznak,, nevezték el.

A ,,March for Life,, mozgalom 1974-ben alakult az Egyesült Államokban amikor a Legfelsőbb Bíróság legalizálta az abortuszt.

Orientalista.hu-Al-Isfahani (The New York Times), videó: Sputnik News

Sharing is caring!

, , , , , , ,
Back to Top ↑