Cadmus fordítás Cadmus

Újabb stratégiaia területeket szabadítottak fel Aleppoban

2016. 10. 25.

A Szíriai Arab Hadsereg, a Hezbollah és a Harakat Al-Nudzsaba iraki paramilitáris egység támogatásával az elmúlt 48 órában számos helyszínt vont ellenőrzése alá Dél-Aleppoban, olyan helyzetbe kerülve, hogy el tudja foglalni a hadászati fontosságú 1070. számú lakónegyed maradékát.

A Szíriai Fegyveres Erők és a szövetségeseik múlt héten felújították offenzívájukat Dél-Aleppoban, miután kis időre megálltak, hogy figyelemmel kísérjék a rövid életű humanitárius tűzszünetet.

A Szíriai Köztársasági Gárda 800. Ezrede és a Hezbollah vezetésével a Szíriai Fegyveres Erők el tudták foglalni a légvédelmi rakétaosztály bázisát, amely az 1070. számú lakónegyed közelében fekszik.aleppo-2016-10-25

Az előrenyomulás során a Szíriai Fegyveres Erők és a Hezbollah alegységei ma elfoglalták a Tal Bazo magaslatot, lőtávolságra megközelítve a Hikmah Iskolát.

A Szíriai Fegyveres Erők és szövetségeseik jelenleg erősen nyomulnak tovább, hogy elfoglalják az 1070. számú lakónegyed maradékát és a Hikmah Iskolát, mielőtt a Dzsaish Al-Fatah (Hódítás Hadserege) vahhabita terrorista koalíció a következő napokban támadást indítana.

Orientalista – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, , , , , ,
Back to Top ↑