Cadmus fordítás Cadmus
Terrorizmus

2016. 12. 16.

Borzalom: Nyolc éves kislányt robbantottak fel az iszlamisták (videó)

2016. 12. 16.

A főváros környékét megszálló iszlamista lázadó fegyveresek egy síró kislányt küldtek egy damaszkuszi rendőrség környékére majd felrobbantották. 

Az első jelentések szerint öngyilkos merénylő robbantott pénteken Damaszkusz Al-Midan nevű kerületének egyik rendőrőrsén, az elkövető egy gyerek volt – közölte a Ria Novosztyi orosz hírügynökség a szíriai főváros rendőrségének egyik forrására hivatkozva.

 

Egy síró kislányra lett figyelmesek egy forgalmat irányító rendőrtiszt. A rendőr megkérdezte a kislányt, hogy miért sír, amire azt válaszolta, hogy eltévedt. A rendőrtiszt bekísérte a nyolcéves kislányt a kapitányságra majd átadta az ügyeletes tisztnek.

kislany-robbantas-damaszkusz

A kislány azt kérte a tiszttől hogy kísérje őt el a mosdóba amikor is az iszlamista fegyveresek működésbe léptették a kislányra felszerelt robbanószert.A robbanásban az ügyeletes tiszt súlyosan megsérült a kislány meghalt.

A damaszkuszi rendőrség cáfolta azokat a híreket amik szerint több ember is életét vesztette volna a terrortámadásban. Egyelőre egy terrorszervezet sem jelentkezett a támadás elkövetőjeként. A merényletet az aleppoi iszlamista fegyveresek evakulásával párhuzamban követték el.

Orientalista.hu  – Sinoda

Megosztom:

, , , , ,
Back to Top ↑