Cadmus fordítás Cadmus
Vélemény

2018. 07. 30.

Egy ismeretlen szír tiszt a sok közül

2018. 07. 30.

Az utasülésen látható férfi Zuhair Al-Assad vezérőrnagy úr, a szíriai 1. Páncélos Hadosztály parancsnoka úton katonáival az ISIS terrorszervezet elleni harc frontvonalán Szíria déli sivatagában.

Valószínűleg észrevették, hogy a Syrian Arab Army oldal soha nem emelt ki egyetlen szíriai parancsnokot vagy egyetlen hadosztályt, soha nem dicsértek egy személyt magáért csak a dicséretért, azonban a szerkesztők megtesznek minden lehetségeset, hogy ne felejtsék el megemlíteni a kiemelkedően teljesítőket, a sorkatonáktól az önkénteseken át a magas beosztású főtisztekig, tábornokokig.

Habár egy ilyen parancsnokot nem lehet eléggé dicsérni, aki apaként bánik alárendeltjeivel, egy férfit aki több időt töltött a frontvonalakon, mint az íróasztalánál.

Miközben más országok haderőinek parancsnokai a védett földalatti vezetési pontjaikról twittereznek, a Szíriai Arab Hadsereg magasabb egység-, egység-, és alegységparancsnokai a frontvonalban harcolnak és ott vezetik alárendeltjeiket.

Tábornok Úr, a hadigyakorló ruháján lévő sivatagi porban több becsület van, mint majdnem az összes arab ország haderőiben együttvéve! És a Syrian Arab Army oldal európai és Egyesült Államokban élő követőinek tudni kell, hogy ha minden úgy alakul, ahogy a vezető politikusai tervezték, akkor ma nem lehetnének biztonságban az otthonaikban, és ha nem lennének olyan férfiak, mint Zuhair Al-Assad vezérőrnagy úr és a Szíriai Arab Hadsereg más ilyen katonái és parancsnokai, akkor ez a háború már kiterjedt volna a saját városaikra, mert a politikusaik által támogatott és védett terrorizmus soha nem állt volna meg Szíria határain a hazugságok ellenére, amiket elmondtak nekik.

#Szíria_fennmaradt

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Megosztom:

, ,
Back to Top ↑