Cadmus fordítás Cadmus
Európa

2016. 07. 19.

Egy jazidi asszony Németországban találkozott az ISIS-es elrablójával

2016. 07. 19.

Megdöbbent és lemerevedett az a jazidi nő aki Németország Baden-Würtenberg tartomány egyik piacánál meglátta azt a ISIS terroristát aki elrabolta és négy hónapon keresztül dzsihádszexre kényszerítette. – közölte az Al-Abna.

Egy 32 éves jazidi (kurd) nő véletlenül találkozott Németországban (Baden-Würtenberg tartományban) egy ISIS terroristával, aki azelőtt elrabolta megerőszakolta és Szíriába hurcolva rabszolgaként tartotta négy hónapon keresztül.

A pontos helyszínről és nevéről hallgatását kérő jazidi asszony megdöbbent amikor egy németországi piacon felesége és gyerekei társaságában szembejött vele az a terrorista aki részt vett családja férfi tagjainak kivégzésében, majd elrabolta és négy hónapig prostitúcióra kényszerítette őt.

Abu Shujaah Diyani  jazidi férfi aki az egyik különleges kiszabadító csoport vezetője szerint a rendlekezésre álló információk alapján beazonosították a terrorista férfit ez alapján a jazidi asszony feljelentést tudott tenni a rendőrségen.

A német hatóságok vizsgálatot indítottak, de nem tartóztatták le a terroristát aki “szíriai menekültként” szabadon jár a mostani feleségével és élvezi a német kormány segélyeit, amely az ő saját gondolkodása szerint “hitetlenek pénze”.

A jazidi asszony az életben maradt gyerekivel együtt kérte a hatóságoktól, hogy helyezzék át őket egy másik menekülttáborba.

Dr Mirnza Diyani Németországban élő jazidi pszihológus foglalkozik azokkal a jazidi nőkkel akiket kimentettek a terroristák karami közül.

Dr. Diyani szerint hiába telt el lassan egy év, hogy a  jazidi asszonyt kiszabadítotték még mindig súlyos lelkiállapota és egy humanitárius program keretei között további kezeléseket fog kapni.

Egy apró információ, amelyet senki más nem fog elmondani önöknek: 2014-ben a szíriai kormány sok ezer ellopott szíriai útlevél (amelyeket ISIS terroristák szereztek meg, amikor megszállták Al-Rakkat) azonosító számát küldte el több európai ország hírszerző ügynökségeinek, kifejezetten Németországnak, hogy figyelmeztesse a lehetséges veszélyekre.

A szíriai kormány annak ellenére tette ezt, hogy néhány EU tagállam támogatta és felfegyverezte azokat, akiket “mérsékelt felkelőknek” neveznek, akik ironikus módon átadták a kapott fegyverzetet az ISIS és az Al-Nuszra terrorszervezeteknek és a soraik közé álltak. A szíriai kormány azért adott át információkat, mert soha nem hitt benne, hogy az európai polgári lakosságnak kellene megfizetnie a vezető politikusaik bűneiért; mert a terrorizmus nem egy nyerő lap amit mindig ki lehet játszani szennyes politikai célok eléréséhez. Ez egy tény, amelyet a Nyugat még mindig nem ért.

Orientalista.hu – Sinoda 

Megosztom:

, , , , ,
Back to Top ↑